Joe Cole Liverpool’da

Chelsea’nin sözleşme yenilemediği Joe Cole artık Liverpool’un futbolcusu. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre Joe Cole 48 saat içinde sağlık kontrolünden geçecek ve 4 senelik imza atacak. Resmi olarak açıklanmasa da İngiliz basınında Cole’un Liverpool’dan haftalık 90.00o pound alacağı söyleniyor. Yani senelik 4.3 milyon pound gibi bir rakam.

Chelsea’de yaşadığı sakatlık sorunlarının ardından sürekli ilk 11’e girmekte çok sıkıntı yaşamıştı. Liverpool’da istediği gibi sürekli ilk 11’de oynama şansı oldukça yüksek. Benayoun’un Chelsea’ye gidişiyle Liverpool’daki o boşluğu da fazlasıyla dolduracak ve Liverpool’un geçen sezon yaşadığı yaratıcı adam eksikliğini kapatacaktır.

Roy Hodgson’ın Liverpool’un başına gelmesinin ardından Joe Cole ikinci transfer oldu. İlk isim rotasyonda zaman zaman yer bulacak Sırp forvet Jovanovic’di. Joe’ya kırmızı kesin yakışacaktır. Gelen isimler önümüzdeki sezon için umut vaad ediyor ama sol bek Insua’nın Fiorentina’ya satılmasını anlayabilmiş değilim. Sol bekte kim oynayacak çok merak ediyorum.

“Joe Cole Liverpool’da” için bir yorum

  1. Hoşgeldiniz =) Böyle güzel bir haberle uzun bir adan sonra bu blogu açmam da ayrı bir güzel oldu. Kuyt’ın gideceği söyleniyor. Joe Cole hamlesi bu açıdan da daha bir önemli. Kuyt kalırsa da kaymaklı olur tabi. Müthiş bir haber bu…

Yorumlar kapatıldı.