İspanya vs. Cristiano Ronaldo

Bu akşamki İspanya – Portekiz maçı öncesinde iki ülke basınında ön plana çıkan isim çok sevgili maganda arkadaşımız Ronaldo. Portekiz’liler İspanya’yı Ronaldo ile geçebileceklerine inanırken İspanyollar Ronaldo’yu tek tehlike olarak görüyorlar.

Aslına bakarsanız iki taraf da haklı. Ronaldo’yu her ne kadar sevmesek de tek başına maç alabilecek kapasitede. Ancak Dünya Kupası başladığından beri gereğinden fazla işler yapma çabasıyla saçmalıyor. 50 metreden anlamsız şutlar ve gereksiz top kayıpları yapıyor. Ronaldo gününde olursa Portekiz’in bu akşam şansı olur yoksa Liedson’la filan zor. Puyol ve Pique arasında kaynar gider.

İspanya ise her ne kadar 2 sene önceki makina düzeninden uzakta olsa da turnuvanın favorilerinden. Torres’in formsuzluğu en düşündürücü nokta. Allahtan Villa onun eksilerini artıya çeviriyor. Iniesta da sakatlığını tamamen atlattı ve sahada olacak.

Ronaldo gününde olsa bile İspanya bu akşam kazanır. Torres’in de gününde olası tutabilir, Xavi’nin araya bir top atası gelebilir, Pique’nin gol arayası gelebilir veya Iniesta’nın uzaktan yoklayası gelebilir…

“İspanya vs. Cristiano Ronaldo” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.