Angel di Maria Real Madrid’de

Mourinho’nun Real’i ilk resmi transferini açıkladı. Benfica’nın Arjantin’li sol kanat oyuncusu 22 yaşındaki Angel di Maria ile 6 yıllık anlaşma imzalandı.

Kariyerine Rosario Central’da başlayan Di Maria, 2007 yılında 20 yaşaltı Dünya şampiyonasında parlayınca Benfica’ya transfer oldu. Benfica’da 1 lig 2 kupa şampiyonluğu yaşayan Di Maria’nın asıl pozisyonu sol kanat olmasına rağmen ters ayakla sağ kanatta da çok etkili. Güney Afrika’da Maradona’nın da gözdelerinden.

Muhtemelen Mourinho’nun kafasında Ronaldo ile oyun içinde yer değiştirerek oynatmak var. Güzel transfer. Real’e kesin katkısı olacaktır. Di Maria’ya ödenecek olan bonservis bedeli hakkında herhangi bir açıklama yapılmamış. 2-3 güne çıkar kokusu ama 20 milyondan aşağı değildir tahminimce.

“Angel di Maria Real Madrid’de” için 2 yorum

  1. 25 milyon deniyor forumlarda falan. Tıpkı zamanında Higuain transferi gibi bu transfer de Real Madrid’in yapmış olduğu en başarılı hamle. Geçen sene Marcelo, Van Der Vaart’la ayakta durmaya çalışan sol kanada kesin çözüm. Ayrıca dediğin gibi arasıra Ronaldo ile 4-3-3 kasarlar, zevkli olur. Şimdi bir sol, bek bir de ortasaha lazım. Ancak bu transfer benim için yeteri kadar heyecan verici oldu bile. Alınabilecek en iyi 1-2 isim arasındaydı.

  2. Aslında Real Madrid’in ilk resmi transferi Canales olmuştu. Onu Mourinho’nun gelişinden önce açıklamışlardı.. Gençlik furyası devam diyor Real Madrid’de.. Düşmanlığım azalıyor.. Sevdiğim topçuları da birbir almaları enteresan duygular oluşturuyor.. Yine de ısrarla Sempre Barça.

Yorumlar kapatıldı.