Premier League fikstürü

Dünya Kupası heyecanı bir yana Premier League’den bir haber. 14 Ağustos’ta başlayacak olan 2010-2011 sezonunun fikstürü belli oldu. İlk hafta iki bomba maç var. Liverpool-Arsenal ve Tottenham-Manchester City.

Şampiyon Chelsea ise ilk hafta evinde Premier League’in yeni ekibi West Bromwich Albion’ı ağırlayacak. West Brom teknik direktörü de Chelsea’nin eski oyuncularından Roberto Di Matteo. Kendisi adına ilginç bir başlangıç olacak. Chelsea demişken en zorlu rakipleri Manchester United ile ilk maçları 18 Aralık’ta Stamford Bridge’de.

Benitez’i yollayan Liverpool ise lige direk sert başlıyor. İlk maçın Arsenal’e karşı olduğunu belirttik. Sonraki hafta ise Manchester City deplasmanına gidiyorlar. Yeni hoca kim olacak? Nerelere transfer yapılacak? Gerrard ve Torres kalacak mı? Bunlar da bir belli olsun sonra Liverpool’umuzu ayrıca bir konuşuruz tabii.

İlk haftanın fikstürü şöyle;

Aston Villa v West Ham Blackburn v Everton Blackpool v Wigan Bolton v Fulham Chelsea v West Brom Liverpool v Arsenal Man Utd v Newcastle Sunderland v Birmingham Tottenham v Man City Wolverhampton v Stoke