2. turda görüşmek üzere; Arjantin:4 Güney Kore:1

Arjantin Güney Kore karşısında Nijerya maçına oranla daha derli topluydu. Erken gelen gol Maradona ve öğrencilerini rahatlattı. Güney Kore ise 45’de bulduğu golle ümitlense de maçı çeviremeyeceği belliydi.

Kore’nin golünde Demichelis büyük çuvalladı. Zaten Arjantin’e güvenemememizin sebebi de bu. Defans çok fena. Sağda Gutierrez’i hala aklım almıyor. Forvet hattı ise tam tersine Higuain, Tevez ve Messi oynuyor onların yedekleri Milito ve Agüero. Biri tutmazsa öbürünü dene kesin tutar. Gerçi Tevez’in 2 maçtır vasatı aşamamasına rağmen ilk maçın tamamında bu maçın ise 75. dakikasına kadar sahada kalması enteresan. Bu arada Messi’nin ara pasını da atlamayalım şapkamızı çıkaralım.

Arjantin 6 puanla gruptan çıkmayı garantiledi. Son maç Yunanistan karşısında test maçı olur. Milito, Agüero ve Palermo gibi isimleri ilk 11’de görürüz. Gerçi Higuain bugünkü hat trick’i ile 2. turda kesin ilk 11.

“2. turda görüşmek üzere; Arjantin:4 Güney Kore:1” için 4 yorum

  1. Koko, golde çuvallayan Gutierrez’di TRT spikeri yine yanlış söyledi her zaman ki gibi. Ama bence maçın olayı Ömer Üründül’ün samuel’in sakat sakat oynayacağını sanıp Samuel’e kızmasıydı. Sonra Burdisso’yu görünce sutu 🙂

Yorumlar kapatıldı.