Yan yana oynarlar mı?

Dengesizliğini sevdiğimin memleketi. Antep’ten Tabata’yı alıyorsun 8 milyon euro, Inter’den Quaresma’yı alıyorsun 7.3 milyon euro.

Tabii Tabata’ya verilen bonservis için Beşiktaş yönetiminin mantıksız işlerinden biri de diyebilirsiniz ama bizim ligimizde futbolcular için yaratılan anlamsız suni bir değer var. Geçen sezonki Topuz transferi, Tabata transferi ve Sercan için istenen paralar bunun en güzel örnekleri. Bu futbolcuların hepsi yetenekli olabilir ama bu paraları hak edecek kadar değil. Sanki Premier League, La liga’da oynayan über yetenekler…

Kendilerine verilen rakamlardan bahsetmiyorum. Kulüplerin istedikleri bonservis rakamları takıldığım nokta. Tabii bu rakamları gözü kapalı veren İstanbul takımlarında da suç var.

Zamanında Serkan Aykut, Bülent Akın’larla başladı Topuz, Tabata ile devam etti, şimdi sıra Sercan ve Volkan’larda… Ona 5 ver buna 8 ver nasılsa veriyorlar bu sefer 10 iste başkan.

“Yan yana oynarlar mı?” için bir yorum

  1. umarim son bulmustur bu isle beraber bazi futbolculara hic te esdeger olmayan bonservis ucretleri odenmesi, belki bir ornek olur bu da quaresma bile 7.3’e geldi abi sen ne diyosun cinsinden..cok sevgili besiktas yonetiminden sercan icin bi bomba daha bekliyordum zaten icinde holoskonun 3 milyon eurolarin zapolarin bulundugu bi teklif allahtan yalanlanmis bugun

Yorumlar kapatıldı.