Galatasaray istedi Fenerbahçe aldı

Yaklaşık 1 ay önce Galatasaray’ın Stoch’a olan ilgisinden bahsetmiştik. O zaman Galatasaray ile adı anılırken alınırsa iyi bir transfer olacağını da söylemiştim. Galatasaray haftalardır Chelsea ile pazarlıktaydı ama Fenerbahçe geldi neyse parası verdi ve Stoch’u aldı. Muhtemelen Stoch da UEFA’da oynamaktansa Şampiyonlar Liginde oynamayı tercih etti. Fenerbahçe’ye hayırlı olsun. Çok iyi transfer yaptılar ve hayrını görecekler. Galatasaray ise önümüzdeki sezon içinde keşke 3 kuruş daha verseydik de Fener’e kaptırmasaydık diye kafasını sağa sola vurur.

Sezon bitmeden söylediğim tek bir şey vardı. Ben şampiyon olamayacaksam kim olursa olsun. Ben en azından 2. olayım da Şampiyonlar Ligi gelirlerinden eksik kalmayayım. Bursa şampiyon oldu sanki Galatasaray olmuş gibi sevindi bazı taraftarlarımız. Halimiz ağlanacakken başkalarına güldük. Şimdi o gelirler olmadığı için hedeflediğimiz transferleri başkalarına kaptırıyoruz.

Bu arada taş atmak için söylemiyorum ama Fenerbahçe’de transferler kimin isteğiyle yapılıyor? Daum kalıyor da o mu istedi Stoch’u yoksa yeni hoca mı istedi? Yeni hoca istediğiyse kim o hoca? Yoksa bu transfer sırf sezona ezeli rakip karşısında 1-0 önde başlamak için mi yapıldı? Eğer öyleyse bile tekrar söylüyorum çok iyi transfer.

“Galatasaray istedi Fenerbahçe aldı” için 4 yorum

  1. Stoch iyi bir transfer olabilir. Açıkçası Twente FB maçları dışında kendisini izlemedim hiç. Ne oldu da bu kadar büyük bir transfer veya taraftarın aşırı büyük bir beklenti içine girdiği bir transfer oldu anlayamadım. Kaçımız kaç kere izledik bu adamı. Bakın kötü futbolcu demiyorum, Chelsea aldıysa vardır bir bildiği, ancak bu adama karşı bu kadar büyük bir beklenti içinde olmayı anlamıyorum. Kim nasıl gazlamışsa artık milleti, Stoch değil Ronaldinho mübarek. Olsa güzel bir transfer olabilirdi, ancak “olabilirdi”, “olacaktı” demek değil bu. Keita’yı alırken veya Kewell’ı Baros’u alırken bile şüphe ile yaklaşılmışsa, bu Stoch’a nasıl süper isim gözüyle bakılıyor anlamıyorum.

    Ben açıkçası bu adama 9 milyon vereceğime gider 7-8’e Dos Santos’un bonservisini alırım, 2 daha verip Kewell’ın sözleşmesini uzatırım. Al sana sol kanat. He Dos Santos olmadı demek çok kolay geliyor d,a Stoch’un olup olmayacağını nereden biliyorduk ki. Bu iş bence çok hayırlı oldu.

    Tabi Fenerbahçe’yi de kutlamak lazım, adamı hiç izlemesem de güzel istatistik yakalamış ve çok genç bir yıldız adayını aldılar, hem de ihtiyaçları oldukları bölgeye. Tutar mı ? Giovani gibi bunu da bilemeyiz.

  2. @ koko; fb şimdide sissokko’nun mu peşinde? koray yoksa bu sne fbnin bombalarını mı yazıosun:) boşuna heyecan yapmayalım sora.

  3. bence Fbnin sisteminin oyuncusu kesinlikle değil 4-2-3-1de kanatlarda yok olur nasıl özerle topuz kaybolduysa ki bana göre özellikle özer kaliteli bir kumaşa sahip tipik 4-3-3 kanat oyuncusu ve hollandada cidden çok iyi işler yaptı hollandada zaten genellikle takımlar 4-3-3 oynar ve robben overmars gbi yıldız kanat adamları çıkmıştır ama T.D si gidecek FBnin yeni gelen hocayla sistemde değişir belki

  4. stoch’un bonservis bedeli 9 değil 5.5 milyon eurodur, resmi siteden açıklandı. ayrıca bahsedildiği gibi fenerbahçenin stoch transferi bugün değil çok önceden devre arasından beri planlaşmış bir transfer o yüzden kimse kimseden bi şey çalmışlığı yok. fenerhçede transferleri sportif direktör aykut kocaman yapılıyor ki artık herkes de biliyor resmi olarak açıklanmasa da artık yeni teknik direktör aykut kocaman.

Yorumlar kapatıldı.