Arsenal’den red

Barcelona’nın 1 Haziran Pazartesi günü Fabregas için yaptığı resmi teklif Arsenal tarafından anında reddedildi. Arsenal resmi internet sitesinden yapılan açıklama aynen şöyle;

“Sözleşmesi 2015 yılına kadar devam eden kaptan Fabregas takımımızın en değerli oyuncularındandır ve gelecek planlarımızın içinde yer almaktadır. Son zamanlarda artan spekülasyonlar nedeniyle belirtmek isteriz ki düne kadar Fabregas’a herhangi bir resmi teklif yapılmamıştı. Ancak dün Barcelona’dan Fabregas için resmi teklif aldık. Cevabımız kısa ve nettir; kaptanımız Fabregas’ı satmayı düşünmüyoruz. Açıkcasını söylemek gerekirse hiç bir pazarlığa girmeyeceğiz. Cevabımızın üzerine Barcelona kararımıza saygı duyduğunu açıkladı. Umarız sözlerinde dururlar.”

Çok duyduk futbol dünyasında bu satmayacağız açıklamalarını. Fabregas hele bi Güney Afrika’dan dönsün Arsene Wenger ile masaya otursun, “Barcelona’ya gitmek istiyorum” desin. O zaman tekrar görüşelim.

“Arsenal’den red” için 5 yorum

  1. @murat akyol; bilmediğim şey için heyecan mı yaratayım yani:) basında duyduğun isimler işte. grella, stoch…
    o pazartesi olayı çok ciddi bir sponsorluk anlaşmasıydı ama son anda yattı. yabancı bir şirketle daha önce türkiye’de emsali olmayan bir anlaşma direkten döndü.

  2. @ koko; wayy, yabancı bi şirket olması bile başarı olurdu. yazık olmuş. peki ya murat ceylan? yksa onu da mı bjk alır:))

  3. @ koko, ya o diilde bizm transferlerden hiç ses yok koray. btn yazı grella ile mi geçircez. azcık heyecan yarat. ne bilim robinho fln yaz ya da pzrtesi ikindi, salı kuşluk vaktini fln bekle yaz ama bişey yaz ya:)))) ya bak harbi aklıma geldi o pzrtesi snhı olayı neydi? artık anlatsana..

Yorumlar kapatıldı.