Grella&Mutu

Biraz transfer dedikodusu yapalım… Yasaklı madde kullandığı için Ekim ayına kadar ceza alan Mutu’nun Fiorentina defteri kesin olarak kapanmış. Açıklamayı menajeri Becali yapmış. Açıklamanın sonunda bir de ayar vermiş; “Mutu Fenerbahçe’ye gidebilir.”

Becali‘yi yakından tanıyoruz. Az Rumen getirmedi bu topraklara. Ne kadar doğru ne kadar yalan şimdilik muamma ama Mutu Fener’e gelirse iş yapar. Ekim sonuna kadar oynamayacak olması dezavantaj ama oynamaya başladıktan sonra farkını hissettirir. Tabii hangi bölgede kullanılacağı da önemli. Tek forvet mi yoksa forvet arkası mı? Neyse bunlar transfer gerçekleşirse düşünülecek tatlı sıkıntılar. Bir de muhtemel gelebilecek yeni hocanın sistemiyle alakalı konular.

Ortalıkta dolaşan bir diğer dedikodu ise Blackburn Rovers’ın defansif orta sahası Vincenzo Grella. Galatasaray yakından ilgileniyor 30 yaşındaki Avustralyalı ile. Daha önce Serie A tecrübesi olmuş. Torino ve Parma formaları giymiş. 2003 yılında Milan’a transferi gündeme gelmiş ama olmamış.

Grella özellikle sert futbolu ve mücadelesi ile biliniyor. Top çalma adam marke etme konularında becerikli. Pas dağıtımında ise Galatasaray seyircisinin isteyeceği düzeyde değil. Tam bir görev adamı diyebiliriz. Adamı kovalar, topu çalar yanındaki verir.

Tugay’ın da Grella konusunda yönetime olur verdiğini biliyorum. Zaten son 2 senedir Avustralyalı’ları sevdik. Uyum sağlıyorlar. Kewell ile açılan kapıdan Neill de girdi. Sıradaki Grella olur mu? Çok muhtemel.

Bu arada “Gönül ister #2” konusunda yakın zamanda enteresan gelişmeler yaşanabilir…

“Grella&Mutu” için 9 yorum

  1. Muzo Selçuk İnan ile ilgili bir girişim filan var mı bu konuda bir bilgin? Galatasaray orta sahaya ilaç olabilecek bir Türk olduğunu düşünüyorum.

  2. @muratakyol; gençlerden de ufak meblağlara satılacak isimler var. onun dışında a takımdakilere gelebilecek her türlü teklif değerlendirilecek.

  3. @ koko, oyuncu satmamiz derken servet ve ardadan mi bhsediosun yksa baska birileride warmi?

  4. Yanlis Hareketler!!! Ne bicim zihniyet bu ya…Topaldan bir artisi olmayan bir oyuncu..hem o ne yahu..Takim icnden oyuncu istedi diye oyuncu mu alinir ya? Bu mu kurtaracak GSyi ?
    Abi senin gibi Kurt birini görmedim ben ya 🙂 Sissokho isi ne oldu?

  5. Koko gazetelerde Vederson haberleri var…Ne kadar dogru söyle ne olur…Aldigimiz adamlara bak ya…Musa Cagiran,Vederson,Grella,Serdar Özkan 😕

    Ne olur yalan oldugunu söyle Vederson haberinin…

  6. Bu son baskıda Makukulanın transferiyle ilgili haberler duyuyoruz hep. Gelmesi de mantıklı aslında ama aslı var mı bu işin?

Yorumlar kapatıldı.