Chamakh Arsenal’de

Tam bir Arsene Wenger  transferi. Arsenal Bordeaux’un Faslı forveti Chamakh’ı bonservis bedelsiz kadrosuna kattı. Zaten sezon boyunca Arsenal ile adı anılıyordu. Bir ara Liverpool devreye girdi ancak Chamakh Şampiyonlar Liginde oynayacak olmanın faktörünü de düşünerek Arsenal’e imzayı attı.

Bordeaux’da 8 sene geçiren ve 293 maçta 79 gol atan Chamakh artık Premier League’de. Fransa doğumlu olan ancak ailesi Fas’lı olan Chamakh’ın Milli takım tercihi de Fas olmuş. Milli formayla 53 maçta 27 gol atmış.

Yeni partnerleri Bendtner, Van Persie, Eduardo, Walcott ve Vela olacak. Özellikle Van Persie ile beraber can sıkıcı bir ikili olabilirler. Mücadelesi ve kafa topları en beğendiğim özellikleri.

Fabregas’ı Barcelona’ya kaptırmama savaşı veren Wenger saman altından su yürütür misali Chamakh’ı bitirdi. Fabregas’ı satarsa yerine Everton’dan Arteta‘yı alacağı söyleniyor.

Bu arada Premier League’den bir transfer dedikodusu daha; Zola’yı paketletip Avram Grant’i takımın başına geçirmek isteyen West Ham, Henry’e haftalık 75.000 poundluk bir teklif yapmış.

“Chamakh Arsenal’de” için bir yorum

  1. çook iyi transfer. şu ana kdr villa ile birlikte en ii transfer takıma yarar bakımından.tam arsenalin futbolcusu çok beeniorum bu adamı ama hiç sevmiorum adam her gs maçında mutlaka gol attı bze..

Yorumlar kapatıldı.