Gönül ister #2

Kewell zaten gitti. Dos Santos ve Arda muhtemelen gidecek diyoruz. Bu durumda hücum hattının özellikle soluna bir transfer gerekiyor.

Türk futbol severlerin Twente-Fenerbahçe maçları sayesinde tanıdığı Miroslav Stoch enteresan ve yararlı bir isim olabilir. Slovak bücürün bonservisi Chelsea’de. Bu sezonu Twente’de kiralık geçirdi ve şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Forma giydiği 32 maçta 10 gol attı. Kısa boyunun avantajını atikliği ile müthiş kullanıyor. Adrese teslim kesmeleri ve çalışkanlığı da diğer artıları. Tek sıkıntısı biraz daha güçlenmesi gerekiyor. Omuz omuza da ayakta kalmakta zorlanıyor ama geçti mi de uzayıp gidiyor.

Önümüzdeki sezon Chelsea kadrosunda yer alması biraz zor gözüküyor. Yerine oynayabilecek ve oynayanları bekleyecek çok daha kaliteli isimler var kadroda. Chelsea ile makul bir fiyata anlaşılıp bonservisi alınabilir ya da yine kiralık düşünülebilir. Haldun’un İngiltere kontakları sağlam geçen sezon gördük. Neden olmasın?

“Gönül ister #2” için 8 yorum

  1. bn oyuncular yollanmadan transfer yapılmasına karşıım kimler gidicekse gitsinler de bi planlama yapılsın yoksa yne tombala transferller ufukta görünüyor.. yne havaalanında 1000 ultraslan karşılar 10000 ultraslan stadda küfür eder..

  2. Koray, abicim Dos Santos bu adama bin basar. Özellikleri benziyor ama Dos Santos çok daha büyük yetenek bence.
    Bu sene bariz bir şekilde pas atılmadı, kıskanıldı Dos Santos. Seneye Arda giderse Dos Santos şovun kralını yapar. Ayrıca şu dünya kupasında Meksika ile de bence şov yapacak Dos Santos.

  3. “gönül ister aradığını;
    hep mi ister hiç mi bulamaz
    hani bulsada nafile nafile
    bu reykarddan bişi olmaaaz”

  4. @Erk; Katılıyorum ben de Dos Santos’u tercih ederim ama birinin bonservisi 8 civarı diğerinin ise 4-5…

  5. Yabancı sınırlaması ne olacak ? Ortasahaya yabancı alınacağı kesin, Neill’in yanına da çok büyük ihtimalle yabancı gelecek. E Guti de gelirse, etti 3. Zaten Baros, Keita, Dos Santos ve Elano var. Jo, Kewell ve Franco kesin gidecek onlar belli, ama hala 7 yabancımız var. Bu alınacaklarla birlikte hangi topçu seneye yedek kalmak isteyecektir. Olası yedek isim burada Elano, ancak Arda giderse (ki gidecek) Elano en kilit adamımız olacak. Dos Santos mu yedek kalacak, kalırsa yerine kim oynayacak ? Çok karışık benim kafam, 6+2 bizi seneye epey zorlayacak.

  6. Dos Santos genç süper yetenek diyebileceğimiz dünyadaki 5 adamdan biri. Bu listede Messi falan da var yani. 8 değil 10 olsa da bu para verilir. Galatasaray da Ronaldinho benzeri bir adamın olması da büyük prestij. henüz 20 yaşında 6-7 sene maksimum verim alsak ve satsak istesek dahi, daha 27-28 yaşında olacak. 8 milyondan çok daha fazla bir paraya satacağımızdan da eminim o zaman geldiğinde.

    Bu takımda kesinlikle ama kesinlikle gitmemesi gereken 4 isim var. Neill, Dos Santos, Keita ve Baros. Diğer oyuncuların hepsi eğer değerleri verilecekse satılabilir.

    Bu senin bahsettiğin adamı pek tanımadığım için yorum yapamayacağım.

  7. Galatasaray’a o kadar çok yararlı olabilecek isimler varki aklımda:
    birkaçı;

    1-Kris Boyd(gol makinesi, bu sene Rangers’dan ayrılıyor ve bonservisi elinde)
    2-Stoch
    3-Dempsey(mehmet topal’ın yerine)
    4-Tommy Oar(kanat oyuncusu, genç ve çok yetenekli bir avustralya’lı)
    5-Gabriel Hauche(Racing Club) (bu sene arjantin özetlerini izlerken hep gözüm onu aradı gerçekten kun agüero’ya benziyor)
    6-Christian Maggio(napoli) tek kelimeyle mükemmel bir oyuncu.. sağ bekte çok iş yapar sabri’nin yerine..

Yorumlar kapatıldı.