Boateng vs. Boateng

Anneleri Alman babaları Ganalı iki kardeş Kevin-Prince Boateng ve Jerome Boateng farklı Milli Takım formalarıyla Güney Afrika’ya gidiyorlar. Hamburg forması giyen Jerome, Almanya’nın 27 kişilik Dünya Kupası kadrosuna çağrıldı. Portsmouth forması giyen Kevin ise Gana’nın 30 kişilik Dünya Kupasına kadrosuna çağrıldı.

Almanya ve Gana Dünya Kupasında aynı grupta. Bu durumda aynı anadan doğma babaları da aynı iki kardeş 23 Haziran’da farklı milletlerin başarısı için karşı karşıya gelecekler. İlk 11’de yer bulacaklar mı şimdiden kestirmek zor ama olasılık var. Daha önce bu tip bir karşılaşma oldu mu onu da bilmiyorum ama oldukça ilginç bir durum var ortada. Bir de anne babayı düşünelim; kimi destekleyecekler?

“Boateng vs. Boateng” için 3 yorum

  1. Koko,

    Öncelikle yeni mekan için sizi tebrik ediyorum. İstanbul’a yolum ilk düştüğünde mutlaka bakacam tadına mutfağınızın.
    Bu Boetang’lerden hangisi olursa olsun razıyım.. Rijkaard’ın istediği merkez adamlardan biri bu olmalıdır. Sen de bu haberi boşu boşuna şimdi yapmadın sanki.. Neyse..

  2. […] Gana ve Almanya’nin ayni grupta olduklarini da ekleyelim. Zaten bu Boateng kardesler karisik mevzu..  Bir kac dakika sonra Drogba -her ne kadar inanilmaz antipatik olsa da- harika bir ayak iciyle […]

Yorumlar kapatıldı.