Yetmedi ama…

Inter’i ve Mourinho’yu tebrik ettik ama Pique’nin santraforlara taş çıkarır golünü atlamayalım. Golde ofsayt yok. Uzak köşede Muntari bozuyor.

“Yetmedi ama…” için 6 yorum

  1. buz gibi ofsayt abicim o pozisyon…bi de ilk maçta o kadar çene yaptı barçalılar…

  2. abi yok böyle bir gol.bu sezon gördüğüm en yaratıcı goldü.bi orta sahadan,bi roveşatayla atılan golden daha muhteşem bir goldü bence.

  3. Onu bilmem de orta hakem ne ayaktir, nasil yillardir top maclari yonetir anlamam. 2005te U 17 yarinfinalinde Erkan’i sacma sapan atisi, Isvicre macimiz vs….. Bu zorluk derecesinde macta da Motta’nin o hareketine kirmizi falan gosterilmez.

  4. Açıkçası son yıllarda izlediğim en güzel gollerden biri.Golden 10-15 sn önce Pique İnter ceza sahasına doğru dikine bir giriş yaptı,pozisyon geçti ama Pique orada kaldı,geri dönmedi.Ben de “ne yapıyor bu adam” diye içimden geçirirken,Barca topu tekrar İnter sahasına doğru taşıdı ve orada ekstra bir adam olarak kalan Pique golü yaptı.Ofsaytı fark edip de hemen dışarı çıkışı,topu sakince önüne alışı,nefis bir fake atıp 2 kişiyi birden pazara yollayışı ve gol vuruşu,hepsi harikaydı.Defansına geri dönmedi,orada bir şey yapmayı kafasına koydu ve yaptı,tıpkı kısa bir film gibiydi.

    Zaten Barca’nın,tavukların kümese doluştuğu gibi defansına kapanan İnter’i yenmesi için ekstra bir şeyler olması gerkiyordu.Ama bunu yapan sadece Pique oldu.Diğerleri sadece paslaşıp,adam eksiltmeyi ekstra işler yapmayı beceremeyince olmadı.

Yorumlar kapatıldı.