2-0’a inanmak için 14 sebep

Sezonun en önemli maçına 24 saat kala…

1. 2 senedir Guardiola ile kazanılan başarılar. 2. 2 yıldır Camp Nou’daki sihir. 3. 2 sene üst üste Bernabeu’da galibiyet. 4. 10 nisanda Bernabeu’da 2 gol. 5. Geçen sezon Roma finalinde 2 gol. 6. Kasım ayında Inter’e 2 gol. 7. MESSİ… 8. Her topa atlayacak 2 bacak. 9. Her pası takip edecek 2 göz. 10. Her gol sonrası gökyüzünü gösterecek 2 kol. 11. Ağlarla buluşması gereken 2 top. 12. Hiç durmadan Barca’ya alkış tutacak 2 el. 13. Şampiyonluk için kazanılması gereken 2 maç. 14. Madrid için 2 gol!

link: http://www.dailymotion.com/video/xd3ius_14-motivos-para-remontar-remuntada_sport

“2-0’a inanmak için 14 sebep” için 4 yorum

  1. Abi o değil de kendini çok kaptırdın. Aman bir kaza çıkmasın. Diyelim atladı turu Barcelona. Acaba Katalan bayrağı açabilecekler mi Bernabeu’da ? Merak ediyorum olacakları, şehir falan nasıl olacak ? Madridistalar nasıl karşılayacaklar Barçalalılar’ı ? Sırf bu yüzden çıksın finale, bakalım ne kadar medeniler.

  2. Eğer Bernabeu’da Barcelona kazanırsa Kadiköy’de Souness’ın diktiği bayrağı hatırlatan görüntüler olabilir:) Plaza Mayor maç sonrası karışır şarap şişeleri havada uçuşur. Medeniyet filan hikaye holigan her yerde holigan. Madridistalar bir sezonda bu kadar acıyı kaldıramayabilir.

Yorumlar kapatıldı.