La Liga’da bu akşam

Şampiyonluk adayları Barcelona ve Real Madrid bu akşam arka arkaya küme düşme mücadelesi veren Xerez ve Zaragoza karşısında.

84 puanlı Barcelona’nın rakibi Camp Nou’da lig sonuncusu Xerez. Çarşamba günü Camp Nou’da oynanacak Inter maçı öncesi moral maçı da diyebiliriz. İki Inter maçının arasında avantajlı bir fikstür. Espanyol deplasmanında kırmızı kart gören Dani Alves ve hafta içi ağrıları artan Abidal ilk 18’de yok. Iniesta’nın sakatlığı da devam ediyor. Rakip Xerez’in durumu ise vahim. Matematiksel olarak daha düşmediler ancak ligin bitmesine 5 hafta kala 17. Malaga ile aralarında 6 puan var. Oynadıkları son 2 maçta yenilmediler. Atletico’yu sürpriz şekilde deplasmanda 2-1 yenip evlerinde Santander ile 2-2 berabere kaldılar.

19.00 @ Ntv

83 puanlı Real Madrid ise Zaragoza deplasmanına gidiyor. Uzun zamandır sakat olan ve son golünü 27 şubatta atan Kaka kadroya dahil edildi ancak yedek soyunması bekleniyor. Garay cezalı. Onun yerine Arbeloa sağ beke Sergio Ramos ise stopere geçiyor. Zaragoza ise küme düşme potasının sadece 2 puan üzerinde. Ligin son 5 haftası onlar için zor geçecek. En önemli silaları devre arasında transfer ettikleri Şili’li forvet Humberto Soazo.

21.00 @ Ntvspor

“La Liga’da bu akşam” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.