Eyyamcı mı dediniz?

Baştan söyleyeyim Bayern Münich-Lyon maçını izlerken korkunç sıkıldım. Maçla ilgili aklımda kalan tek güzel şey başlama düdüğü öncesi Allianz Arena’da sıfır hatayla yapılan koreografi şov. Tüm stad kırmızı beyaz ve kocaman bir Bayern Münich logosu. Gerçekten muhteşemdi.

Maça gelince Bayern’i yine Robben taşıdı. Uzaktan boşluğu buldu ve affetmedi. Lyon kalecisi Lloris’in o topu nasıl içeri aldığını ise çözemedim. Yakışmadı kendisine. Gerçi 84’de yine Robben’in çok daha sert ve köşeye giden şutunu nefis çıkararak gerçek kalitesini gösterdi. Başta da söyledim ya çok sıkıldım maçı izlerken ve bahsetmek bile istemiyorum ancak bitirmeden dikkat çekilmesi gereken bir ismi atlamayalım.

İtalyan hakem Roberto Rosetti. Ne yaptı Rosetti? 37’de Lisandro’nun ayağına kasıtlı basan Ribery‘i haklı bir şekilde oyundan attı. İlk yarı bitene kadar Alman taraftarların yoğun tepkisiyle karşılaştı. İkinci yarı başladı baktı baskı olacak gibi değil durumu eşitlemek lazım deyip Toulalan’a 51-54 çift sarıdan kırmızıyla oyundan attı. Resmen uydurdu kartları. Harcadı Toulalan’ın. Eyyamcı her yerde eyyamcı işte. Bizdekilere eyyamcı diye atıp tutuyoruz. Her yerde var bunlardan işte…

“Eyyamcı mı dediniz?” için 2 yorum

  1. En çok da spikerin daha fazla Toulalan diyemeyeceğine üzüldüm. Hakikaten sıkıcı maçtı, pozisyon yoktu, gol de saçma sapan oldu zaten 35 metreden. Orta sahada birbirlerini yeyip durdular.

  2. Sıkıntıdan devre arası PES’de Barca-İnter maçı yaptım düşünün artık =)

    Yalnız gol de anlamadığım bir şey var. Robben şutu çektiğinde Lyon’lu oyuncu neden eğilip topun üstünden geçmesine izin verdi?

Yorumlar kapatıldı.