Real Madrid’in şampiyonluk hesapları

Bernabeu’daki Barcelona mağlubiyeti sonrası Real Madrid’de tek hedef kalan maçlarda 7’de 7 yapmak. İlk sınav bu akşam Almeria deplasmanı. Real eğer hedeflediği gibi 7 maçtan 21 puan çıkarırsa daha önce La Liga’da kimsenin kıramadığı bir rekoru kırıyor ve 98 puana ulaşıyor. Tabii işin bir de Barcelona tarafı var. 3 puan farkla lider Barcelona’da hedef 101 puanla şampiyonluk.

Real’in daha önce La Liga’da topladığı en fazla puan şampiyon oldukları 2007-2008 sezonunda 85. La Liga tarihinde en çok puan rekoru ise Barcelona’da. 1996-1997 sezonunda 92 puan. Ancak o dönem La Liga’da 22 takımın mücadele ettiğini de belirtelim.

Eğer Real Madrid hayalini kurduğu gibi 7’de 7 yapıp kendi rekorunu kırırsa ve yine de Barcelona’nın arkasında kalırsa bu sezon adına yine ve yeni bir acı daha ortaya çıkar. Yıllar sonra 98 puanla şampiyon olamadığımız, Barcelona’nın Bernabeu’da Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdığı sezon diye torunlarına anlatırlar…

Bu arada Almeria taraftarları dün şehre gelen Real kafilesini Messi maskeleriyle karşılamışlar. En çok kim ayar olmuştur dersiniz?

“Real Madrid’in şampiyonluk hesapları” için 3 yorum

  1. Almeria taraftarı olsa yine iyi..
    O resimdeki adamlardan birinin üzerinde baya Real Madrid arması görüyorum ben 🙂

    Kendi kendiyle maytap geçme dediğimiz durum

  2. Almeria taraftarı mı…adamın üstünde Real arması var.. :):):):)

  3. hem almeira’liyim hem real’yim sendromu diyoruz buna:) kucuk takimlarin buyuk taraftarlari..

Yorumlar kapatıldı.