Rakiple Barca geçmek

Hafta içi mesaisinde Barcelona Deportivo karşısında o kadar rahattı ki özellikle ilk yarı halı saha tadında geçti. Topuk pasları, direkler, çalımlar, aşırtmalar… İlk gol 15. dakikada yine muazzam bir Xavi pasıyla Bojan’dan geldi. Golün ardından öyle pozisyonlar oldu ki televizyon başında staddaki taraftarlar gibi sesler çıkararak kendimize şaşırdık.

İkinci yarı ise tempo biraz düştü derken 69 ve 72’de goller arka arkaya geldi. 69’daki Pedro’nun golü muhteşem. Önde kalan Aranzubia’yı orta sahadan solla avladı ve kasap bıyıklı Del Bosque‘ye “beni Dünya Kupasına götürmen için daha ne yapmam lazım?” mesajı gönderdi. 3. gol ise Keita’dan Toure’den karambolde bir zımba ve maçın skoru 3-0.

Sıra geldi hafta sonu Katalan derbisine. Cumartesi günü rakip deplasmanda Espanyol. İbra ve Abidal’in de dönüşüyle morallenip Milano’ya gitmek lazım.

“Rakiple Barca geçmek” için 6 yorum

  1. Gümbür gümbür yola devam 🙂 Son gol Toure’den olmasın 🙂

  2. “3. gol ise Keita’dan karambolde bir zımba ve maçın skoru 3-0.”
    3.gol Yaya Toureden değilmiydi 😀

  3. Gercekten hali saha macindan farksizdi. Gecen sene hangi mac hatirlamiyorum Yaya Toure’nin yine kornerden benzer bir golu ile 2-1 yenilmislerdi ama bu sefer galip geldiler hemde cok rahat bir sekilde.

Yorumlar kapatıldı.