Pellegrini’nin koltuğu

Dün Marca’nın Barcelona mağlubiyetinin faturasını Pellegrini’ye çıkardığından ve bugün yarın yeni hoca adaylarını yazacağından bahsetmiştik. Beklediğimiz gibi bugünkü kapaklarında Pellegrini’yi mahkum etmişler ve önümüzdeki sezon için yerine gelebilecek 5 isme yer vermişler. Rafa Benitez, Ancelotti, Mourinho, Capello ve Scolari önümüzdeki sezon için Real Madrid’in hoca adayları.

İçlerinden geçen ve en çok istedikleri isim Mourinho. Daha önce de çok yazıp çizdiler. Jose’nin İtalya’yı ve İtalyan futbolunu sevmediği bir gerçek. Kendisi de devamlı bunu söylüyor ama Inter’in hocasını bırakacağını pek zannetmiyorum. Ancelotti ise Chelsea’yi sadece bir sezon çalıştırıp bırakmaz. Bu sezon Premier League’i kazansa bile seneye Avrupa’da başarı için kalacaktır. Capello Dünya Kupasından sonra İngiltere’yi bırakıp İspanya’ya geçer mi? Zor. Güzel maaş, rahat milli takım hocalığı. Dertsiz başına dert açmaz.

Bu durumda kalan iki aday var. Benitez ve Scolari. Scolari’yi yarın arasalar Özbekistan’dan koşa koşa gelir. Rafa ise büyük ihtimal sezon sonu Liverpool’dan paketlenecek. Onu da isteseler boş mukaveleye imza atar. Bu iki isimden biri önümüzdeki sezon Real’in başında olursa başarının geleceğinden pek de emin değilim ama tabii bekleyip görmek lazım.

Neyse yarınki kapakta önümüzdeki sezon için yapılacak astronomik transferleri bekliyoruz. Rooney, Agüero, Villa vs. diye bir aday listesi çıkar yine…

“Pellegrini’nin koltuğu” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.