Liverpool 2010-2011

17 senelik forma sponsoru Carlsberg’e önümüzdeki sezon veda edecek olan Liverpool’un Standard Chartered sponsorluğundaki yeni sezon iç saha forması. Liverpool kırmızısı üstünde Carlsberg dışında bir şey görüyor olmak bir tek bana mı garip geliyor?

link: http://www.youtube.com/watch?v=TqVVZvqrYVw

“Liverpool 2010-2011” için 5 yorum

  1. kesinlikle çok garip geliyor formaları gördükten sonra duvarımdaki gerrard formasına bir baktım birde bu formalara baktım…
    belki uğurlu gelir liverpoola ve gelcek sene çok daha iyi işler yaparlar tabi RAFAsız olursa seviniriz….you’ll never walk alone

  2. reklamcının tanınması nedeniyle 2.lig takımı forması gibi olmuş,ama bence gene de geçer not alır bunlar.
    diğer bir önemli nokta ise: liverpool-barcelona-manU gibi büyük klupler formalarını çok fazla değiştirmiyorlar bu çok doğru çünkü netice de o forma bir MARKA haline gelmiş.halbuki türkiyede her sene yepyeni formalar için defileler düzenleniyor! bir tek FB bu konuda çizgisini bozmuyor(çubuklu forma) gs ve bjk bu konuda sınıfta kaldı.

  3. Sponsor değişikliği zaten hayal kırıklığı ama bari formada Reebok’a dönüş yapsalar. Liverpool 2 sene bu formayı mı giyecek yani?

  4. tasarım masarım önemli diilde o göbekteki yazı deği$timi sanki liverpool diilde ba$ka 1 takımmı$ gibi geliyor.kolay kolay alı$ılmaz bu formalara.

Yorumlar kapatıldı.