Manchester United vs. Bayern Münich

Geçen hafta Allianz Arena’daki 2-1’lik Bayern galibiyeti sonrası bu akşam rövanş için Old Trafford’da karşı karşıyalar..

Manchester’da tabii ki en büyük eksik sezonun en formda ismi Rooney. Alex Ferguson onun yerine Berbatov’a sarılmış durumda ancak çakma Andy Garcia’nın bu sezon 12 golü bulunmasına rağmen henüz Şampiyonlar Liginde golü yok. Bayern’de ise geçen hafta sakatlığı sebebiyle oynayamayan Robben geri dönüyor ki maçın en önemli ismi olabilir. Tek başına turu alıp Münih’e dönebilir.

Geçen haftada bahsettiğimiz gibi Bayern’in United ile 1999 senesinden kalan bir hesabı var. Son dakikada yenilen 2 gol ve kaybedilen finalin acısı hala içlerinde. Bu turu geçerek o acıyı hafifletmek isteyecekler. Sir Alex Ferguson’un da kafasında elbet bir şeyler vardır. Rooney yok ama bir sürprizi olacaktır. Turu kendi lehine çevirmek için hem de kendi sahasında herşeyi yapacaktır.

Rooney’siz Manchester’ı Chelsea karşısında izledikten sonra benim bu tur için inceden favorim Almanlar. Hafta sonu Schalke’den liderliği nasıl aldılarsa bugün de Manchester’dan turu alacaklar gibime geliyor ama karşılarında Sir Alex Ferguson gibi tecrübeli ötesi bir isim varken de emin olamıyor insan..

“Manchester United vs. Bayern Münich” için 6 yorum

  1. giggs dururken gibsonun ilk 11 de olmasına anlam veremedim. maç sonunu bekleyip görücez.

  2. Rooney nasil oynuyor cok uzun sakat degilmiydi?
    Biz Galatasaray’li topculari sakatlaninca Man U. ya yolliyalim en iyisi.
    Rooney bizde olsa dunya kupasi imkansiz seneye hazirlik kampina belki =)

  3. Sir surprizi Rooney’le yapti da Gibson da SIr’un yuzunu kara cikartmayacak gibi.

Yorumlar kapatıldı.