Bayern Münich vs. Manchester United

Bu iki takımın ismi yan yana geldi mi akıllar hemen 1999 yılındaki Şampiyonlar Ligi finaline gidiyor. Bayern Münich 90. dakikaya 1-0 önde girdiği maçta Sheringham ve Solskjaer‘in gollerine engel olamayarak kupayı elinden kaçırmıştı. Gerçi 2001’de kupayı da kaldırdılar ancak o maçın acısı hala içlerindedir…

Bugünkü maça geldiğimiz zaman; iki takımda da kilit isimlerin sakatlıkları var. Bayern’de Robben kesin yok ki bu çok büyük dezavataj. Bu sezon tek başına aldığı maçların sayısı hiç de az değil. United’da ise Rooney ve Ferdinand hafta sonu Bolton maçında oynayamadılar. Bu maç için Almanya’ya götürülen ikiliden Rooney’nin kesin oynaması bekleniyor. Ferdinand’ın durumu ise maç saatinden belli olacak.

İki takımda bir önceki turda İtalyan rakiplerini eleyerek çeyrek finale çıktılar. Bayern Fiorentina’yı elerken Manchester United ise Milan’ı eledi.

Bayern’de Robben oynasaydı Allianz Arena‘da 1 adım öndeler derdim ama deplasmanda da gol atabilen Manchester’ı ve formda Rooney’i düşününce 1-1’lik beraberlik geçiyor aklımdan.

21.45 @ Futbol Smart

“Bayern Münich vs. Manchester United” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.