Yüzeysel başkan adayı

Galatasaray başkanlığı için adaylığını açıklayan Adnan Öztürk’ün ilk günden beri bazı açıklamalarına denk geldim. Konuşmalarında her muhalefet kanadının yapması gerektiği gibi Adnan Polat ve yönetimini eleştiriyor. Tabii ki eleştirecek ancak bu eleştirdiği konularla ilgili çözümünün ne olacağını derinlemesine bir türlü anlatmıyor.

Mesela Galatasaray adasına takmış orası üyelerimizindir, para karşılığı bir işletmeye verilmesi yanlıştır diyerek yaranmaya çalışıyor. Galatasaray adası yıllarca sadece üyelere açıktı da ne oldu diye sormak lazım. Giden para harcamıyor, ada bakımsızlıktan ilgisizlikten dökülüyordu. Özel bir işletmeye verildi pırıl pırıl oldu. Ekstra gelir elde edildi. Adı sanı daha çok duyulmaya başlandı.

Bir de devamlı Galatasaray’ın hiçbir taşınmazını satmadan borçlarımızdan kurtulacağız diyor. Peki nasıl? Onu hiç anlatmıyor. Galatasaray’ın son 2 senedir yönetilmediğini idare edildiğini iddia ediyor. Sportif konulara ve transferlere filan girmeden; Seyrantepe sonunda sonuca varmış inşaatı sürüyor, Riva’nın izinleri alınmış, daha önceki senelerin çok daha üzerinde sponsorluk geliri yaratılmış, GS Mobile kurulmuş, banka kartları çıkarılmış, Gs Store’lar ürün yelpazesini genişletmiş satış rekorları kırmış vs… Eğer idare etmek dediği buysa benim pek hoşuma gitti böyle idare edilmek.

Son olarak da katıldığı bir televizyon programında söylediği şu lafa çok takıldım;

“Tekerlekli basketbol takımımız var. Onlar zaten basket maçından daha çok davetlerde gezdiler, bir şov unsuru olarak kullanıldılar.”

Galatasaray Tekerlekli Basketbol takımının hem yurtiçinde hem de yurtdışında üst üste kazandığı başarılardan bahsetmeme gerek yok(!) heralde. İnsanlarımızın gurur duyup bu sporcuları bir yerlere davet etmesi, alkışlaması ve ödüllendirmesi kendisini neden bu kadar rahatsız etti acaba?

Daha önce Sayın Adnan Öztürk’ün söylediklerinin arkasının hep boş olduğunu düşünüyordum, artık içlerinin de boş olduğuna karar verdim…

“Yüzeysel başkan adayı” için 2 yorum

  1. 2. nazim durak vakkasi. Bir sirkette maasli isci olarak calian bir kisinin nasil GALATASARAY da full time olarak baskanlik yapabilecegi gorecelidir bence, ayrica GALATASARAY in cikarlari icin isler yapiyoruz diyorlar ama sozum ona iyilik yapan bu kisiler GALATASARAY in suada sorununda cozum uretmek yerine kulubun uyesi olan isletmecigi uzlasma yerine ordan cikartarak GALATASARAYA uzun vadede problemden baska hicbirsey vermemektedir, oysaki taraflarin anlasma yoluyla cozum istenmesi daha yararli olacakti. En komik olay ise ozturk tarafini destekleyen ozhan canaydin hic beklemediyi bir kazik yedi dicem oda; bu suada projesini sayin ozhan canaydin mehmet kocarslanliya vermisti ve boylece kendilerini destekleyen ozhan canaydina karsi bir hareket yapmisstir ozturk, bu nasil bir secim politikasidir onuda anlayamadim. Hicbir vaat veya sunumda bulunmadi hep olan yonetimi taslamaya calistin ama o taslar saga sola gitti bakalim o taslar kendi kafasini yaracakmi?

  2. bu adami taniyan warmi ? yani riberyi getiren yonetici eee baska. sole bi durum war bu adaya karsi adnan polat mutlak favori ama camia icinde adnan polata karsi muthis bi muhalefet war we eer adam akilli bi aday cikarabilseydiler bu secimi cok zor atlaticakti adnan baskan. yapilan projeler mukemmel ama baskanin hic hatasi yokmu mesela sponsorluk anlasmalarinin gelecek yillardaki parasini simdiden almis hatta federasyondan gecen sene avans istemedimi. simdi baska biri secilse glecek yil gelirleri olmadan nasil olucak. su ada mukemmel bi proje ama su gercegi unutmayalim baskan kontrati kongre uyelerine sormadan uzatti. bu yanlis bi hareketti ve sonuncusu ama bnce en wahimi adnan sezginin futbol a.s.nin muduru olmasi. kndisini cok tanimam ama bnce orasi icin ytrli diil. tffde calismis olmasi, istanbulspor, sekerspor bisey ifade etmio.. o daha etkili olsa baskan bu kdr on planda olmazdi, bole yipranmazdi. sewmememe ragmen en bastan solediim gbi oraya yerli olarak gelebilecek bi kisi war oda fatih terim. onun altinada halldun,popescu, tugay. baskan adnan polata saygim sonsuz ve bu secimide gecicek ama nsl geciceii onemli. cok yara alicak ve cok yipranacak. umarim listesi ii olur. yksa bu kdr yuku kaldirmasi zor. unutmayin tarihiin en basarili baskani kufurlerle gtti bu klupten.. bi donem daha baskan, bi donem dha..

Yorumlar kapatıldı.