Siklet farkı; Manchester United:4 Milan:0

United Milan’ı rövanşta da fena tokatladı. Goller Rooney(2), Park ve Fletcher’dan. Milan’ın yol geçen hanı savunmasının gol yiyeceğini maçtan önce tahmin ediyorduk ama en azından hücumda biraz cacık yaparlar diyorduk. Pato’nun olmaması oldukça etkiledi Milan’ı. Borriello-Huntelaar çift forveti de maça başlamak için yanlış bir seçimmiş gibi geldi bana.

Rooney’nin attığı ilk gol öncesi Ronaldinho’nun çok kritik bir kafası var. Gerçi gol olsaydı da Milan öne geçseydi skor 4-0 değil 4-1 olurdu muhtemelen. İki takım arasında dağlar kadar fark var. Özellikle fiziksel açıdan Milan çok ezildi. İlk yarıda top oynuyolarmış gibi gözükseler de United’ın istediği gibi gitti herşey. İkinci yarının ilk saniyerlerinde gelen gol sonrası ise olaya tamamen nokta konuldu. O dakikadan sonrası halı saha style. Bu arada Rooney’nin ikinci golünde ayağının dışıyla enfes asist yapan çingene Nani’yi de es geçmeyelim.

Yıllar sonra Old Trafford’a çıkan Beckham ise oyuna girerken büyük alkış aldı. Hatta yanlış görmediysem o anda suratında bir Güiza ifadesi oluştu. Oyuna girdikten sonra top ayağına gelince ıslıklar da oldu tabii ama alkışların yanında hafif kaldı.

Maçın ikinci yarısına İlker Tahsin Yasin sürpriziyle giren Star Tv’ye de selamlar. Yine ayrı renk kattılar maça(!)

“Siklet farkı; Manchester United:4 Milan:0” için bir yorum

  1. İçime doğan,süpriz gelicek olan milan 1 kez daha beni;içimle ters dü$ürüp,kendimle bir kavgaya tutu$mamı sağladı 🙂
    Birde $unu farkettim ne drogba ne ibo eğer bu performansla devam ederse rooney dünya kupasınada damga vurur.mühi$ top oynuyor gerçekten.

Yorumlar kapatıldı.