Real Madrid – Lyon maçı öncesi

Çarşamba günü Bernabeu’da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçı için tam 900 gazeteci akredite olmuş durumda. Maç Çin’den tutun Meksika’ya kadar tam 54 ülkeden canlı yayınlanacak. Yayında 11 kamera kullanılacak.

İlk maçı Fransa’da Lyon 1-0 almıştı. O gün Real Madrid gününde değildi. Lyon ise müthiş mücadele etmişti. Hafta sonu Sevilla karşısında çok fena geri dönüş yapan Madrid’in Çarşamba günü çok inançlı olacağı da futbolcuların basına yaptığı açıklamalardan belli oluyor. Özellikle Guti, Ronaldo ve Xabi Alonso ilk dakikadan itibaren taraftar desteğiyle savaşacaklarını belirterek seyirciye gazı veriyorlar. Zaten kombineler dışında kalan az miktarda bilet de çoktan satılmış durumda.

Real Madrid başkanı Florentino Perez‘in tur primini adambaşı 250.000 euro olarak belirlediği söyleniyor. Stres yaptı heralde final Madrid’de bu kadar erken elenirsek rezil oluruz diyor. 1-0’ın avantajıyla Madrid’e gelen Lyon’un işi çok zor. Real çeyrek final biletini alır ama içimizden de hafif bir sürpriz olsun esintisi geçiyor tabii…

“Real Madrid – Lyon maçı öncesi” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.