Çekin ellerinizi üzerimizden

Bugün Diyarbakır’da yaşananların futbolla ve gerçek futbol seyircisiyle alakası olduğunu düşünen heralde yoktur… Benim ülke sınırlarım içerisinde İstiklal Marşım ıslıklanıyorsa diyecek ne var ki?

link: http://www.dailymotion.com/video/xch6r8_diyarbak%C4%B1r-bursaspor_sport

“Çekin ellerinizi üzerimizden” için 6 yorum

  1. Ya böyle birşey var mı ? kendi ülkeniz içinde İstiklal Marşı’nız okunmuyor.. Bursa’da da Aynı Olaylar oldu Bursa Tepki Gösterince Faşist Ayırımcı Köpek olduk.. Biz pkk’ ya özel bestelerimiz var Bu da Tribün’ümüzün Çok Sayıda Şehit vermesinden kaynaklanıyor. Biz bu Besteleri Her İSTİKLAL MARŞI’ mızın Sonrsasında Söylüyoruz. Bu Besteler Bursa’daki Oynanan Maçta Zorlarına gitiiği için Bursa tarafına Koltuk söküp attılar.. Biz de Karşılık verdik. Ama gel gelelim Medya’ya böyle yansımadı.. Bursa bölücü oldu.. Bursa.. Faşist olduu. BURSASPOR’ taraftarı Ülkesine Bayrağın’a tapan bir Kent’tir Lüten Bazı şeyleri tam bilmeden bizi yargılamayın.. Bu şampiyonluk iddamızda lütfen bize Düşman değil.. Dost olun 3 ayrıcalı kulüpten Yanınızdayız.. Mesajları Bekliyoruz.. Teşekkürler..

  2. bence macta olan sozum ona taraftarlar zaten diyarbakirli degildi, diyarbakir siyasi oyunlarin kurbani olmaktadir. istiklal marsi hakkinda soylenecek bisey yok zaten. diyarbakirin suistimal edilmesi nereyekadar?

  3. hala daha diyarbakir suistimal ediyor diyen adam var ya !@# ? hangi gezegende, hangi frp oyununda yasiyosunuz siz ya?

  4. madridteki mac oncesi yapilan insalik disi aramanin yeri diyarbakir olmaliydi nede olsa orada insan yok. artk diyarbakir suistimal edilmior, ediooorr. cnku bi kac kisi, artik counluk oldu. sagda solda memura ogrenciye vuran gorevli arkadaslar pkklilara vurmaya nie bukdr elleri titrior. bu macin tatil edilmesine karsiyim. seyirci bosaltilip dewam edilmeliydi bolece amacina ulasamamis olucaklardi. inanamiorum diolarki ivankov atilan tasi nie geri atiomus, bu blogda ki herkes kndine sorsun biri bna tas atsa o tasin kafama gelip bni hayatimdan bile etme riski warsa ben napardim acaba? pardon koray eer tansiyonu yukselttiysem.

  5. yorumumu yaptigim saatten bu saate yapilan aciklamalar ve demecler sonucu suitimali goreceli gorup sozumu geri aliyorum. sag duyulu ve mantikli olmasi gereken ust duzey kisi ve kisiler kucuk cocuklarin bile yapmayacagi aciklamalarda bulunmakta. allah akil fikir versin ne diiim

Yorumlar kapatıldı.