Şampiyonlar Ligi geri dönüyor

Grup maçlarının ardından verilen 2 aylık ara bugün sona eriyor. Yeni fikstür formatıyla 2. turda oynanacak 8 maç 2 haftaya yayıldı. İlk maçlar Lyon-Real Madrid ve Milan-Manchester United.

Lyon-Real Madrid maçı için ön plana çıkan isim Karim Benzema. Milan-Manchester United maçı için ön plana çıkan isim ise David Beckham. İki futbolcu da şans bulurlarsa eski takımlarına karşı ilk defa forma giyecekler.

Real’in Lyon deplasmanından rahat galip çıkacağını düşünüyorum. Lyon bu sezon eski günlerinden çok uzak. Hafta sonu Lens karşısında 1-0 kazanmalarına rağmen çok zorlandılar. Real ise Kaka-Ronaldo A.Ş sayesinde Bernabeu’ya avantajlı döner. Gecenin diğer maçında ise sağı solu belli olmayan Milan’dan tek farklı bir galibiyet bekliyorum. Manchester’ın da buna bir itirazı olmaz heralde. Old Trafford’da Milan’ı eleyecek skoru bir şekilde yakalarlar.

Muhtemel 11’ler;

21.45  Lyon – Real Madrid @ EUROFUTBOL

Lyon: Lloris, Reveillere, Cris, Boumsong, Cissokho, Toulalan, Kallstrom, Govou, Pjanic, Gomis, Lisandro Lopez Real Madrid: Casillas, Ramos, Raul Albiol, Garay, Arbeloa, Granero, L. Diarra, Xabi Alonso, Kaka, Ronaldo, Higuain

21.45 Milan – Manchester United @ FUTBOLSMART

Milan: Dida, Abate, Nesta, Thiago Silva, Favalli, Gattuso, Ambrosini, Pirlo, Ronaldinho, Pato, Borriello M.United: Van der Sar, Rafael, Brown, Ferdinand, Evra, Fletcher, Scholes, Carrick, Nani, Valencia, Rooney

“Şampiyonlar Ligi geri dönüyor” için 6 yorum

  1. Star televizyonunun bu macları d smart yayınlamasına tepki koyan bir post koyarsanız memnun olurum..Yasal olmayan bir sey yapiyorlar..Nede olsa biz koyunuz ya..

  2. Yasal olmayan bir durum oldugunu sanmiyorum Ali. Emin olmamakla birlikte sanirim yasal yukumlulukleri haftada bir macin acik kanalda yayinlanmasi yonunde. Onu da yarin aksam yapiyorlar.

  3. lanet olsun bu d-smart a ya çılıdırcam:D
    kaç haftadrı şu heyecanı bekliyoruz ama en güzel maçlar güme gitti

  4. arkadaşlar hepinizi startv ye mesaj atmaya çagırıyorum ben gayet güzel bi serzenişte bulundum kendilerine sitelerine girip tepkimizi koyalım nedir arkadaş bu ya iyice bokunu çıkardı bu d-smart şampiyonlar liginide mi izleyimiycez

Yorumlar kapatıldı.