Darbeye bağlı!

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu Joao Silva’nın (Jo) Antalyaspor karşılaşmasının ilk yarısında sol ayak bileğine aldığı darbeye bağlı sakatlığının tedavisinin en az 3 hafta süreceği öngörülmektedir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Galatasaray Futbol A.Ş.

“Welcome to the club” demek istiyorum…

“Darbeye bağlı!” için 8 yorum

  1. jo sakatlandı haberini alınca ilk aklıma gelen şeyi sen başlık yapmışssın. hay içine edeyim böle darbelerin.. artq harbiden yeter ya 3 senedir sakatlıktan kurtulamıoruz.. herkes değişti yönetimn içinden bi kaç kişi, teknik heyet, futbolcular. değişmeyen tek bi yer kaldı. lütfen artık şu sağlık kuruluda değişsin isterse hiç hataları olmasn. yeter eşeğin kıçına kaçırdınız kar suyunu artq. bu daha ne kdr sürecek böle. darbelere bağlı tmmda her darbede sakatlanmak ve iileşmesi 1 aydan aşağısı olmamak kimin suçu.?. bi kurban kesin ismide sağlık kurulu olsun.

  2. Ben mi yanlış biliyorum 3 büyükler acıbademin sağlık bölümü ile çalışmıyomu?

  3. Hepsinin sağlık kurulu ayrı… Beşiktaş’tan çok emin değilim ama Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Acıbadem ile anlaşmaları var; tıbbi aletleri(mr, röntgen vs.) kullanmak, ameliyatların orada yapılması gibi…

  4. koko şu bizim sağlık kurulu ile ilgili bi araştırma fln yapsana. tıp diplomaları warmı acaba, burhan usluyla neydi acaba problem yaa???adamlar koca seneyi asprin, teramisin, voltaren ve buzla geçirioo yaa sankii..

  5. Bu sakatligin saglik kuruluyla ne alakasi olabilir 🙂 adam daha geleli 2 hafta olmadi..

    Hakkaten sanssizlik ama en kotu yani ritim tutturamiyoruz be..iskelet miskelet hikaye oldu forvet hattinda..Ozgurcan’lan falan olsa rotasyona girerlerdi..

  6. ya bi bi insanın bileği kırılmadıysa ki o çok talihsiz olur, 3 hafta ne sürüo anlamıorum hepimiz az çok top oynuoruz ne darbeler yiyoruz da ne oluo. ne sakatlılar yaşadık hiç sakatlanmayan linderothun hayatını bitirdik emre güngör serkan çalık..

  7. şuan tam bir skandal yaşanıyor.
    galatasaray.org sağlık raporu haberinin okunma sayısını sü sıfırlıyor.

  8. Ya sonuçta Jo Uefa kupasında oynamıyacaktı, yönetim ve teknik heyetin Uefa için düşündükleri ‘çözümü’ bi zahmet ligede uygulasınlar bizde bu ‘çözümü’ Madrid den önce görmüş oluruz.

Yorumlar kapatıldı.