Uçak korkusu

Hamburg’un sezon başında dizinden sakatlanan Peru’lu forveti Paolo Guerrero, ameliyat sonrası rehabilitasyon dönemini geçirmek üzere gittiği ülkesinden Almanya’ya bir türlü geri dönemiyor. Sebep ise uçak korkusu.

Bild’in haberine göre geçtiğimiz hafta 3 kere Lima’dan Hamburg’a gitmek üzere uçağa binen Guerrero, her seferinde uçak tam kalkışa hazırlanırken uçaktan inmeye karar vermiş. Guerrero bir süre önce de Amerikalı diz uzmanı Richard Steadman‘la olan randevusunu iptal etmiş ve Amerika’ya uçmamış. Guerrero’nun uçak korkusu yüzünden ne yapacağını şaşıran Almanlar, deniz yoluyla gelmesi üzerinde durmaya başlamışlar.

“Memlekete giderken iyidi de dönerken mi bu uçak korkusu sardı?” demeden edemiyorum. Bir de uçak korkusu ve futbol deyince uçamayan Hollandalı Dennis Bergkamp‘ın yeri ayrıdır, tek geçerim.

“Uçak korkusu” için bir yorum

  1. […] Bu Guerrero uçak korkusu yüzünden Almanya’ya geri dönemiyordu. Attığı golle değil de böyle bir haberle dönebildiğini öğrenmek de enteresan oldu. Hamburg kulübü buna ceza olarak koysun uçağa sabahtan akşama kadar türbülansa soksun. Favorilerime ekle guerrero hamburg hannover Yorum yok […]

Yorumlar kapatıldı.