Tombaladan Nonda çıktı

Anlaşılan Kewell’ın Avustralya’dan gelen sağlık raporu beklenenden iyi çıktı ve Nisan’dan önce sahalara dönecek ki bugün Nonda’nın Galatasaray kariyerine son verildi. Eğer Kewell’ın Nisan’a kadar oynaması imkansız ise ve buna rağmen Nonda’nın sözleşmesi fesh edildiyse o zaman da taraftarın dediği olmuş demektir.

Son haftalarda form seviyesi yerlerde olsa da ilk geldiği sezon şampiyonluğa yaptığı katkı büyüktür. Nonda’nın tek golüyle kazandığımız 1-0’lık galibiyetler az değildir. Volkan ve Edu’nun hatasını affetmeyip Fener’e attığı golle de taraftarın Anakonda’sıdır.

Bacağı kırılmadan önce Monaco formasıyla Sami Yen’e gelip bizi ne zor durumlara düşürdüğü hatırlarım. Keşke böylesine güçlü ve bitirici bir forvetimiz olsa derdim. Yıllar sonra geldi topunu oynadı. Yeri geldi yedek kaldı hiç sorun yaratmadı, yeri geldi çok eleştirildi hiç sesini çıkarmadı  ve bugün yine sorunsuz, sessiz sedasız olarak gidiyor. Yolun açık olsun efendi adam Shabani Nonda…

“Tombaladan Nonda çıktı” için 5 yorum

  1. Üstünel’de yurda dönmüş, transferi kapadık mı? Avrupada forvet olarak FM’nin yıldızlarından Cem Sultan’ımı oynatıcaz?:)

  2. taraftarın gs yönetimi üzerindeki etkisi bu. ama leo franco diilse gidn bnce nonda gtmesi kötü diil. işallah çok fazla maliyet olmamıştır klübe. güle güle nonda.. ankaraggücü kapar şimdi senii..

  3. Forvetsiz kaldık. Artık Rijkaard ve Neeskens üstadların 4-6-0’dan bir şeyler çıkartmasını bekleyeceğiz. Ya da UEFA’yı salladık, gelecek sene ki Şampiyonlar Ligi yatırımını şimdiden yapıyoruz. Bu seneki Avrupa sistemimizi çok merak ediyorum. Olur da allah korusun Jo ufak bir sakatlık geçirse, takımda başka forvet yok lig için de… Bir takımda 1 forvet olur mu ?

    Ancak yapacak bir şey yok. Taraftarın tepkisini hiçe saymadı kulüp ! Kewell sene sonu imzalamazsa olay çıkar yalnız.

  4. Haybeye yolladılar 10 numara adamı.Tamam kontenjan montenjan sıkıntı fakat nonda gibi temiz topçuyu 1 daha bulamayız.Form dü$üklüğüne gelirsek,illa olucak bunlar futbolun olağan $eyleri değil mi zaten ?Sezon ba$ına 10-12 tane gol atınca Nonda Nonda bilmemneler var onda diye çıldıran taraftar,tek kalemde sildi böylesine nadide topçuyu.Asıl merak ettiğim konu ileri uçta kim oynayacak?O kadar transfer yap 1 tane golcü adamın yok.Vardır in$allah 1 bildikleri.Geçen seneki gibi pat diye gönderilen Meira yüzünden ba$ımıza gelenleri hatırlayıp ona göre davranıyorlardır umarım.Bekleyelim görelim çok merak ediyorum gerçekten.

  5. bence yazık oldu nonda ya dos santos için harcadılar adamı .aslında nonda dos santos tan daha iyi futbolcuydu bence . çık oyna dedimi oynar yedek kaldı mı ses çıkarmazdı bu aralar formsuzdu ki doğaldır çünkü adamla ne zaman röpartaj yapılsa aynı sorular ne zaman gidiceksin yada gönderilme dedikoduları hangi futbolcu olsa etkilenir yada siz futbolcusnuz ve kendinizi onu yerine koyun sizde formsuz olmaz mısısn adam gs formasıyla 97 maçta 40 gol atmış daha ne olsun dos santos foss çıkar yönetim nonda yı mumla arar bir galatasaraylı olarak üzüldüm nondanın gönderilmesine hele ki dos santos yüüznden 🙁 yolun acık olsun ANAKONDA keşke biizmle devam etseydin…

Yorumlar kapatıldı.