3D Premier League

Daha önce Muzo B ESPN’nin 2010 Dünya Kupasını 3 boyutlu olarak yayınlayacağıyla ilgili bir yazı yazmış ve konuyla ilgili detaylı bilgilere yer vermişti.

“Amerika 6 ay sonra maçları 3 boyutlu yayınlayacak, vay be acaba nasıl olacak?” derken Avrupa’nın ilk 3 boyutlu maç yayınının bu hafta sonu Sky Sports tarafından İngiltere’de yapılacağı açıklandı. Pazar günü oynanacak olan Arsenal-Manchester United maçı normal yayının yanı sıra 3 boyutlu olarak da yayınlanacak. Londra, Manchester, Cardiff ve Edinburgh’da bazı publarda maçı izleyen taraftalar bira eşliğinde gözlükleri takıp maçı 3 boyutlu izleyebilecekler.

Siyah beyazdan renkli yayına geçer gibi HD’den 3D’ye… Ne büyük keyif olur pazar günü Londra’da bir pubda şu maçı İngilizlerin arasında 3 boyutlu izlemek. Adamlar uçmuş 3 boyuta geçmiş, Lig Tv de hala bizi yiyiyor HD maç yayınlıyoruz diye….

“3D Premier League” için 3 yorum

  1. Ben bir yandan seviniyorum lig tv lige baya katkıda bulunucak vs..Öbür taraftan da üzülüyorum geciken tekrarlar, yetersiz kameralar,10 saat tribündeki çirkin kızları göstermesinden..Şu haliyle biraz daha özenseler keşke..Ben hd yi geçtim 3d hiç hayal bile edemiorm..Kimsenin İbrahim üzülmezi 3d zaten görmek isticeni sanmıorm diyelim ve avunalım:)

  2. yahu bu gozluk olayi bir tek bana mi bu kadar itici ve avatarı, final destinationi falan izledikten sonra bu kadar yorucu geliyor. heralde bu gozluklerin daha kalitelileri, hem gozlerin yorulmasini engelleyen hem de ne bilim insana oyuncak hissi vermeyenleri vardir diye dusunuyorum?

Yorumlar kapatıldı.