2023’e kadar gideri var mı?

“Doğru yolda olduğumuza inanıyoruz. Hatalardan ders çıkararak yolumuza devam etmek istiyoruz. Öncelikle eski yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Mutluluğu, üzüntüyü hep birlikte yaşadık. Yeni bir anlayışla, Cumhuriyetin 100. yılı, Beşiktaş’ın 120. yılı olan 2023’e Beşiktaşımızı hazırlamak için yeni bir ekiple yola çıktık.”

Yıldırım Demirören

2023’e kadar gideri var mı bilmem ama bu kadar taraftar tepkisine rağmen bu seçimlerden de zaferle ayrılacak gibi geliyor bana. Hedefi de uzun vadeli. Sevdi o koltuğu.  Kazanırsa ve maçlarda “Yeteeerrr” tezahüratları devam ederse Beşiktaş o baskı altında ne kadar başarılı sonuçlar alabilir bilemiyorum.

“2023’e kadar gideri var mı?” için bir yorum

  1. o yetercilerden biri de benim aslinda o yuzden daha fazla istemiyorum yildirim demiroreni besiktas baskanlik koltugunda gormek..yapilan yanlis transferler, o yanlis transferlere verilen inanilmaz paralar, o inanilmaz paralarla yapilabilecekleri dusundukce gercekten daha fazla gormek istemiyorum beyefendiyi o koltukta..ha murat aksu kendini ispatlamis midir, cok mu fazla sey getirecektir besiktasa orasını bilemem ama en azindan umudum var, demirorende o umut dahi kalmadi..fener ihtiyacimiz yok diyor o transfer yapmiyor devre arasinda tamam anlasilabilir, takim avrupa kupasinda gayet iyi yoluna devam ediyor ligde lider durumda vs..galatasaray ote yandan avrupada yoluna devam ediyor, ligde lideri kovalıyor ama ona ragmen yapılan transferler ortada..bir besiktas taraftarı olarak en cok canımı sıkan konu gordugunuz gibi su transfer konusu..bizim beyefendiler cıkıyor ne diyor ihtiyacimiz yok..oldu yok..koko dedigin gibi demirorenin listesi cok guclu ama umarım murat aksu kazanır bu kongreyi..cunku artık gercekten YETER

Yorumlar kapatıldı.