Kafasına sıkmışlar…

Meksika’nın America takımında forma giyen Paraguaylı Milli forvet Salvador Cabanas, arkadaşlarıyla gittiği bir barda karıştığı kavga sırasında kafasından vurularak hasteneye kaldırılmış.

Sabaha karşı 05.30 sularında meydana gelen olay sonrası Cabanas’ın durumu ağır ve hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Kafasına isabet eden kurşun hala çıkarılamamış. Olay sonrası Meksika polisi 2 kişiyi tutuklamış ve araştırmalarını sürdürüyormuş.

Kafasından vurulup olay yerinde hayatını kaybetmemesi bile mucize. Umarım şans bu saatten sonra da yanında olur…

****

Edit: Daha önce Cabanas’ın hayatını kaybettiği yönünde haberler gelmişti ancak doktorlar tarafından son yapılan açıklamalar Cabanas’ın hayatta olduğu yönünde…

“Kafasına sıkmışlar…” için 14 yorum

  1. Vermante kaynak için teşekkürler… Benim yazdığım doğrudur ya da beyefendinin dediği doğrudurdan çıktı tartışma. Başından beri anlam veremediğim ilgi çekme amaçlı bir sataşma var…

  2. “Furthermore, hospital doctors rejected the versions of some websites claiming the death of Cabañas.”

    Sanırım yukarıdaki ifade ölmediğine şu anda Cabanas’ın ölmediğine kanıttır ve durumu hastaneye geldiği andan daha iyimiş.

  3. Cabanas’ın karısı “kocamla ilgili birşey yoktu, iki kişi soygun girişiminde bulundu” diyor. Polisin açıklamaları “olayı araştırıyoruz, güvenlik kameralarındaki görüntüler karanlık” şeklinde. Ortada net bir bilgi yok yani.

    Sen işi bar kavgasına çekip, Cabanas’ın kafasına sıktırıyorsun.

    Şuraya yazdığın yazılar 2 satırı ya geçiyor ya geçmiyor, onu da doğru yaz.

    Çamur geyiğini de 15 yaş ortalamasına sahip fotoroman sever okuyucu kitlene yap.

  4. Verdiğin BBC ve Reuters linklerinde olayın kesin olarak “bar kavgası” yüzünden olduğu nerede yazıyor bana göster arkadaşım. O zaman Koko B bildiğin Banu Alkan, bende ilgisini çekmeye çalışan Ümit Besen’im derim.

    Sport’tan ne yazdığını anlamadığın karikatürü alıp, altına yorum atmaya benzemez herşey.

  5. Haberler ilk verildiği anda barda karıştığı bir kavga sonucu olarak geçti ki şu anda verilen haberlerde de kavga ya da soygun deniliyor yani senin söylediğin gibi soygun da kesin bir bilgi değil… Ayrıca bunun hakkında ne seni inandırmak ne de bir sey ispat etmem gerekmiyor.

    İlk baştan efendi gibi net bir bilgi yok diye yorum yapmaktansa küstah olarak ilgi çekmeyi tercih etmişin. Bunu da her yorumunda daha da belli ediyorsun. Benden girdin, 15 yaş ortalaması olarak nitelendirdiğin okuyuculardan çıktın şimdi yine bana sallıyorsun. Aynen devam et atış serbest çok başarılısın…

    Bu arada biz senin kadar akıllı değiliz gerizekalıyız İspanyolca yazan birşeyi internette tercüme edemiyoruz kusura bakma…

  6. Ben sana başlığın çirkin, yazının içeriği yanlış dedim.

    Sen duyarlılık gösterip, şu rezil başlığı değiştireceğine ve verdiğin bilgiyi kontrol edeceğine; işi “buyur sen yaz” artistliğine çekip, çamura vurdun. Şimdi bana ad hominem yapıyorsun.

    Bunu da çevir google translate ile. Belki anlarsın.

  7. Yapıcı bir eleştiri gibi değil de bilirkişi havasında yazdığını anlamayacak kadar saf değilim. Bu siteye aylar önce yaptığın yorumları da hatırlıyorum merak etme. 15 yaş ortalaması filan diyorsun ama sen de sıkı takiptesin.
    Neden senin söylediğini dikkate alıp duyarlılık gösterip bilgiyi tekrar kontrol edeyim? Sen kimsin?
    Google’dan translate değil de search edeyim bi şekilde popüler mi olmuşun da haberimiz yok?
    Daha fazla ciddiye alınmayı haketmiyorsun. Sabaha kadar senle tartışacak halim yok. Sabah işim var gücüm var. Yorumların onay istemiyor atış serbest sabaha kadar buyur sporttan gir, fotoromandan çık.

  8. Siz iki biraderin başkalarının yerine düşünmek gibi bir sorunu var. Bu posttan önce bu siteye bıraktığım 2 yorum var. İkisi de ‘Kaptan Puyol’a bak sen’ başlıklı posta. Orada da ‘Kickette vs. Footballove’ demiştim. Biraderin tepki vermişti bu kez.

    Sonra açıklamıştım. “Alınmayın hemen yahu. İyi birşey yazdım arakladığınızı değil. Tema olarak çok benziyor bu iki blog birbirine. Bir de feminen gözle atılırsa bu postlar Kickette düşünsün gerisini.” demiştim. Tematik anlamda övmüştüm yani blogu.

    Onu da anlamamışsın. Translator da kesmeyecek sizi anlaşılan. Müfessir yapanını bulmak lazım. Google it !

  9. Alper.. Internet futbol bloglari ekipler bas amiri gibi takiliyorsun.

    Hadi baska bloglara devam et, oralarda kes raconunu..

    Ille de uzatmak istersen ozelden mail yoluyla falan tartisin. Bu kadar kamu onu 31 yeter.

  10. Sen google’ı filan da bırak hafızanı biraz zorla. Gelişme kaydedersin belki. O yaptığın yorumdan önce bunları senin adını kullanarak başkası yaptı heralde.

    https://www.footballove.com/2009/07/10/uzun-zamandir-sesin-cikmiyordu-senin/
    https://www.footballove.com/2009/07/07/cok-etiksiniz-gercekten/

    Buralarda yaptığın yorumlarda baya yapıcısın gerçekten aşağıyılıcı ve küstah değil. Ona rağmen bir tanesinde de efendi gibi cevap vermişim sana. Aynen devam et iyi prim yaptın. Çoluk çocuk seviyesi derken kendin o kıvamda takılıyorsun her yorumunun sonunda nasıl olur da laf sokarım diye.

Yorumlar kapatıldı.