Eren Derdiyok ne yapar ne eder?

Şimdi gecenin bir vakti nereden aklına geldi demeyin. Uyku tutmadı Bundesliga’ya dadandım. Hafta sonu Dortmund maçında izlediğim Nuri Şahin de vesile oldu deyip geçelim.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonasında yakından tanıdığımız, o dönem Basel’de oynayan daha sonra 5 milyon euro bonservis bedeliyle Bayer Leverkusen’e transfer olan Eren Derdiyok bu aralar ne yapar ne eder? Bundesliga maçlarını kısıtlı takip edebildiğimiz için Leverkusen maçları da çok az denk geliyor. Denk geldi mi de Eren’i pek görmüyorum. Bir Kiessling‘dir gidiyor.

O dönem uzun boyuna rağmen iyi tekniği ve oyun zekasıyla çok ilgimi çekmişti. Camp Nou’da gol filan atmıştı.. Biraz daha güçlense Türk ismi ve İsviçre pasaportuyla daha da üst düzey kulüplerde oynar diye düşüyordum. O yolda ilerliyor mu? Derdi var mı yok mu? Bilmek isterim…

“Eren Derdiyok ne yapar ne eder?” için bir yorum

  1. Benim izlediğim maçlarda şöyle bişey dikkatimi çekti.Top indiriyor kanatlara pas veriyor bişeyler deniyor ama gol konusunda kötü.Belki 5 6 golü oldu tam rakamı bilmiyorum ama hep kopan maçlarda 2 yi 3 yapan 3 ü 4 yapan goller attı ama helmeste geliyor sakatlığı bitti burdan sonrası önemli eren için.Formayı helmese verirse bi daha geri alabilceğini düşünmüyorum.

Yorumlar kapatıldı.