Üstünel hala gurbet ellerde

1 hafta içinde İngiltere’den Türkiye’ye 2 futbolcu kargolayan Haldun Üstünel, Jo ile beraber İstanbul’a gelmedi. Londra’da orta saha için bir pazarlık daha yaptığı söyleniyor. Tamam anladık; Jo için Linderoth’un sözleşmesi fesh ediliyor ama bir yabancı daha gelirse kime yol verilecek? Nonda diyorum, Atletico maçlarında gerçek anlamda tek forvetimiz, ee başka ihtimal de düşünmek istemiyorum.

Gece gece kafam allak bullak oldu. Yarın uyandığımda “Dos bilmem kim Galatasaray’da” diye resmi açıklama okursam sabah kahvesine ihtiyacım kalmayabilir…

“Üstünel hala gurbet ellerde” için 6 yorum

  1. Cildirdik 🙂

    Baros’a yol vericekler diye korkuyorum ulen 🙁

  2. Baros’un Mart ayında döneceğini varsayarsak; Baros’un sözleşmesi donrulup, bir oyuncu transfer edilebilir.Sezon sonunda Nonda gönderilip, Baros devam eder..Şu anda transfer yapmak mantıklı zaten çünkü sezon sonu Dünya Kupası olacağı için transfer piyasası canlı olacaktır.Fiyatlar pahalanıp, istenilen oyuncular alnımayabilir..

  3. Acikcasi bnm duyduum, bu transfer donemi btmeden kankan ve snn buradan bi bomba patlaticain,elano da ki gbi!! Dorumudurrr??

Yorumlar kapatıldı.