#32 Jooooo!

Ve kaç gündür beklenen oldu Joao Alves De Assis Silva resmen Galatasaray’da…

Saatler öncesinde olası Jo transferiyle ilgili fikirlerimi söylemiştim. Futbolculuğunu, yeteneklerini tartışmaya gerek yok. 18 milyon euroya Premier League transfer olmak boru değil. Özellikle Moskova’da Wagner Love’la beraber oynadıkları dönemde izlerken keşke ikisinden biri bizde oynasa diye çok iç geçirmişimdir. Ancak daha önce de söylediğim gibi Avrupa’da oynayamayacak olması beni düşündüren tek şey. Bir de kiralık oynadığı Everton’ı izinsiz terk edip Brezilya’ya gitmesi bana biraz Lincolnvari geldi, aman diyorum…

Sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmışız. Linderoth’a da yol veriliyor, hayırlısı olsun.

“#32 Jooooo!” için 6 yorum

  1. avrupada oynayamayacak olması iç gıcıklayıcı. bn 4-3-3Ün ileriki 3 lüsünde her pozisyonda ooynayabilecek birini tercih ederdim. işallah cska günlerine geri döner ve bizi barosu arar halimizden kurtarır..

  2. ben hıc bısey anlamadım bu ısten aceto da bırı yazmıs avrupada oynayamadıktan sonra messi gelse ne olucak, bızım hedefımız orda en az fınal oynamak dııl mı?

  3. şu transfer sezonundaki gs ile adı geçen forvetler arasında istediklerimin başında geliyordu.avrupada oynayamayacak olması (-) ama uzun lig maratonunda bize çok faydalı olcağını tahmin ediyorum en azından umuyorum…

  4. Bu transfer bence polat yönetiminin en azından bu sene lig şampiyonluğuna daha önem verdiğinin göstergesi, 10/11 sezonunda 50 000 lik stadımız hazır olcak onun için nasıl en iyi bilet satarız, ligde şampiyon olursak… Jo kaliteli adam muhakkak katıcak bize bir çok şey ama ligde katkısı olcak, unutmıyalım yükselişte olan bir A.Madrid ile karşılaşacağız ve Jo olmıcak.

  5. Koko 6 ay sonra ne oluyor? Belli bir fiyata satın alma opsiyonumuz var mı, resmi sitede bu konu hakkında bi açıklama bulamadım.

Yorumlar kapatıldı.