Laporta neden THY ile anlaşma imzaladı?

Sabah akşam Guardiola’nın evine gidip genç teknik adamı yeni sözleşmeye ikna etmek için:)

“Laporta neden THY ile anlaşma imzaladı?” için 5 yorum

  1. peki ciddi anlamda soruorum burada olmazsa pep’i nerde görürsün. rijkaardı bile izleyemedik ki onun barcelona öncesi kariyeri ve üst düzey futbolculuuda wardı. hani( mancini, deschaump-yazm yanlışı olabilir ahene danışmak lazım, vb..) gbi kaybolur gider. otursun yrnde blanc gbi. o orada çok gzll hmde bi madridlinin acı itirafı bu:)))

  2. Eğer Pep yeni kontrat imzalarsa uzun seneler barcelona’da kalır. İmzalamazsa nereye gider tahmin etmek çok zor. Yeni bir challenge arayacak ve bir süre ortalıkta olmayacaktır.
    Bu arada Blanc demişken; 2010 Dünya Kupası sonrası Fransa’nın başına geçerse hiç şaşırma derim…

  3. demekki pepte 3-5 sene sora cimbomd:)) yalnız lütfen domenech(buradada ahene danışalım) gtsin abi sewmem fransayı ama domenechten nefret ediorum. etti top oynayan milli takımın içine. bi madridli olarak pep’le domenech yer değiştirsin istiorummm:)))

  4. peki bu adam nie imzalamak için bu kdr çekinceli duruo. barcelonanın içinden yetişmiş biri bzm mantıımızla boş sözleşmeyi imzalaması lazım. nie işler ii giderken bile ikna edilmeye çalışılıyor??

  5. 6 kupadan sonra ben çalışmıyorum arkadaş da diyebilirdi:) barcelona’daki seçimleri bekliyor büyük olasılıkla ardından imzayı çakar

Yorumlar kapatıldı.