#9 Turkish Airlines

Barcelona ile Türk Hava Yolları arasındaki sponsorluk anlaşması bugün Camp Nou’da yapılan törenle resmiyete kavuştu. Türk Hava Yolları 2,5 sene için Barcelona’ya toplam 7.7 milyon euro ödeyecek ve tüm yurt dışı seyahatlerinde taşımacılığı üstlenecek.

Aynı zamanda anlaşma gereği Camp Nou’daki bütün maçlarda reklam panolarında minimum 2,5 dakika THY’nin tanıtımı yapılacak. THY maçlardan önce stad içinde veya dışında etkinlik yapabilecek. Camp Nou koridorlarında ve basın odasında THY logoları bulunacak. 4 milyon Barcelona üyesine özel THY uçuş profili oluşturulacak. Facebook ve Twitter üzerinden ortak sosyal kampanyalar yapılacak. THY 20 adet imzalı Barcelona formasını Uzak Doğu ülkelerinde açık artırma usulüyle satacak ve elde edilecek gelir sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Türk Hava Yolları, Alman Audi ve Amerikan Nike’dan sonra Barcelona’nın Katalan olmayan 3. ana sponsoru oldu. Katalan sponsorlar ise La Caixa Bankası ve Estralla Damm-Bira markası.

“#9 Turkish Airlines” için 2 yorum

  1. Koko THY kulağıma gelen lakırdılara göre şu ralar ManU içinde baya kasıyormuş. Sanırım ManU da THY ile uçacak yakında 🙂

Yorumlar kapatıldı.