Tiki taka… Barcelona:4 Sevilla:0

Camp Nou’da klasik rahat bir Barcelona galibiyeti daha. İlk yarının golsüz bitmesine rağmen Pedro’nun 70’de kilidi açacağını Messi’nin de 85-90 arası geceyi kapatacağını bir dostuma tweetlemiştim. Escude’nin kendi kalesine attığı gol işi daha da kolaylaştırırken tahminlerim de gerçekleşti. Pedro’nun 1 ve Messi’nin 2 golü skoru belirledi. Yanlız 70’deki Pedro golünü ben Xavi’ye yazdım. Öyle ara pası olmaz, eğer o ara pasıysa ben daha önce ara pası görmemişim. Bu arada Messi’nin Barcelona formasıyla 100 gol barajını aşıp 101 dediğini de belirteyim.

Skoru bulduktan sonra başlayan pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas pas Sevilla’yı bi’ asabileştirdi. Barcelona’lı futbolcular şükretsinler saha kenarında Erdoğan Arıca yoktu. Girer birini tokatlardı; “rakiple dalga geçiyorsunuz kardeşim” diye.

Higuain’siz Real Madrid ise Bilbao deplasmanında 1-0 kaybetmiş. Maçı açtığımda son 10 dakikaydı. Maganda takımı kurtarmak için cebelleşiyordu ama yetmedi. Puan farkı oldu 5!

“Tiki taka… Barcelona:4 Sevilla:0” için bir yorum

  1. Xavi nin verdigi bu pası bide pirlo verse şaşırmazdım.Dar alanda da topu cok ıyı kunlanıyor

Yorumlar kapatıldı.