Gökhan Ünal Fenerbahçe’ye doğru yola çıktı

Trabzonspor ve Fenerbahçe kamplarından gelen haberler, Gökhan Ünal’ın Fenerbahçe’ye transferinde sona yaklaşıldığını gösteriyor. Gökhan, Trabzonspor kampından arkadaşlarıyla vedalaşarak ayrılmış. Fenerbahçe’nin Antalya kampında ise Kaptan Alex yaptığı basın toplantısında ‘Gökhan Ünal çok kaliteli bir oyuncu‘ demiş.

Trabzonspor için “Gökhan ve Umut ile şampiyon mampiyon olunmaz” diye defalarca dedim. Fener’i de şampiyon yapmaya gelmiyor pek tabii ki. Ben Gökhan’ın futbolculuğuna Alex kadar inanan biri değilim ama bunu bir kenara koyup transfer analizi yaparsak olay şudur:

Kazım’ı bitirdin, Semih’i kontrat manyağı yaptın. Kontrat manyaklığının dışında ciddi sık sakatlanma ve form tutamama derdi vardı Semih’in bu sezon zaten. Guiza’yı ise hala anlamadık. Hal böyle iken bir forvet almak durumundasın. Kenarda oturtabileceğin bir forvet olmalı tabii bu. Kim var yerli piyasadan alabileceğin? Sercan var, Ferrari parası istiyolar. Tekke var, 33 yaşında 2 milyon bonservisle ancak Trabzon’a gelirim gelmemci. Kenarda da oturtamazsın kolay kolay. Mevlüt, Halil falan zaten gelmiyor… Eee, Cenk İşler’i falan da alacak olmadığına göre; 3 milyon’a, 27 yaşında, Kayseri’deyken gol kralı olmuş, Milli Takım’a kadar yükselmiş, Topuz ile birlikte Kayseri’deyken Galatasaray ile transfer haberi manyağı olmuş adamı almak çok da kötü bir transfer hamlesi değil gibi gözüküyor.

Hayırlı olsun bakalım… Benim kantarımda ikinci yarıda iki-üç maçın sonucunu değiştirip maçın fark yaratan adamı olursa şampiyonluk yarışında parasının karşılığını vermiş demektir.

“Gökhan Ünal Fenerbahçe’ye doğru yola çıktı” için 4 yorum

  1. kendisi piyasada yer edimmeye başladığı günden bu yana hep GS ye yakıştırmıştım, açıkcası Fenerbahçenin futbolcusu gibi gelmedi hiç ama aldık artık, teoride Fenerbahçeye yakışmayanlara bir tane daha benim kriterlerime göre, umarım mahçup oluruz ne diyelim..

  2. Fenerbahçe’nin Antalya kampında ise Kaptan Alex yaptığı basın toplantısında ‘Gökhan Ünal çok kaliteli bir oyuncu‘ demiş.

    Sen boyle yazinca , once dalga geciyorsun sandim.. Maldonado icin de boyle bir demeci vardi sanki, o yuzden 🙂

    Neyse sonucta o kadar vahim bir adam degil, illa ki isteyince bir kac gol atacaktir.. Gene son dk. da bize atmasin da !

  3. yıldızlar yere inmedi gökte kaldı, mehmet topuz ve gökhan ünal fener’de buluştu. trabzon’da baskı var diye oynayamıyordu istanbul’daki baskıyı görsün bir de…

  4. İlginç bir transfer. Semih’in yerinde olsam 1 dk daha kalmam bu takımda. Ne olacak çok merak ediyorum. Guiza’nın yedek kaldığı 3-5 maçta Gökhan mı oynayacak ? E o zaman bu Semih’e ne diye acı çektiriyorsunuz. He çift forvet olayına dönecekse o ayrı. Saçma sapan bir transfer. Ben Gökhan’ın Trabzondan sonra Kayseri’ye veya başka bir mütevazi Anadolu takımına gideceğini düşünüyordum. Fenerbahçe’ye gitmesi saçma olur. Anlamsız bir transfer. Gökhan’ın neyine güvenerek takıma katmak istemişler anlamadım. Sanki müthiş bir performans gösterdi de. Bu işin sonu da Zafer Biryol gibi olur. Yazık olan Semih’e üzülürüm ben de.

    Bu arada Maldonado geçtiğimiz sezon ülkesinde en iyi futbolcu seçildi 🙂

Yorumlar kapatıldı.