Bu ilişki 2 aydır sürüyormuş

Bir alttaki postta Sol Campbell’ın Arsenal’e geri döndüğünden bahsetmiştim. Dün akşam rezerv takımla West Ham’e karşı 45 dakika oynayan 35’lik stoper, 2 aydır da Arsenal’le birlikte antremanlara çıkıyormuş haberimiz yok. Resmen gizli ilişki söz konusu. Wenger çoluk çocuktan sıkılmış olsa gerek daha olgun, kafalarımız denk, yaşıma yakın biri lazım bu takıma demiş.

Sol Campbell’ın Pazar günü Bolton maçı için kadroya alınması büyük ihtimal. Kaç aydır doğru düzgün top oynamıyor, bu yaştan sonra Premier League seviyesinde ne verir bilemiyorum. Tecrübesiyle gençlere ön ayak olur lafı da bi’ garip geliyor bana. Ne diyecek? “Biz de sizin gibiydik, oynardık oynardık ama ucuna kadar gelip kupayı bir türlü kaldıramazdık…” ??

“Bu ilişki 2 aydır sürüyormuş” için 3 yorum

  1. In his first season at Arsenal (2001-02), Campbell enjoyed immediate success, as he won both FA Premier League and FA Cup winners’ medals as Arsenal won the Double. During the season, Sol was partnered at the back by either Tony Adams or Martin Keown. The following season Campbell regained his place and his defensive performances were instrumental as he helped Arsenal regain the Premier League title without losing a single game. Campbell continued to play for Arsenal, winning an FA Cup winners’ medal in 2004-05.

    Bunları anlatsa yeter bence Koko ne dersin? 🙂

  2. düşün benim akılda bile pek kalmamış… istersen anlatsın da hatırlıyor mudur malum yaş ilerlemiş:)

  3. bu arada başka bi şey; campbell da arsenal defansına katıldığına göre kadroda yer bulması iyice zorlaşan senderos’a türkiye yolu gözükür mü? 😉

Yorumlar kapatıldı.