Lille’i geçersek, Liverpool kolay…

“UEFA Avrupa Ligi’nde Lille’i geçeceğimizi düşünüyorum, takımımız bu kapasiteye sahip durumda. Sonrası Liverpool geliyor. Gerçekçi olmak gerekirse ‘Sahamızda oynayacağımız maç, bizim kader maçımız olur’ diyorum. Eğer çok iyi konsantre olur, çok iyi mücadele ederek iyi bir sonuçla sahamızdan çıkarsak  Liverpool’u da eleyeceğimizi düşünüyorum. Liverpool’da Gerrard ve Torres’i çıkardığınızda yenilmeyecek bir takım değil. Ama öncelikli hedefimiz Lille tabii ki!”

Uğur Boral

Fenerbahçe’nin sol kanattan seri akan ismi Uğur Boral, Fenerbahçe gazetesinde aynen bu sözleri söylemiş. Fenerbahçe resmi internet sitesi de aynen benim kullandığım başlıkla bunu sayfasına taşımış. Uğur röportajında “Lille’i geçersek, Liverpool kolay” gibi bir cümle kurmamış ancak başlık böyle. Enteresan.

Bir de Uğur’un Gerrard ve Torres olmasa Liverpool yenilmeyecek takım değil lafına takıldım. O ne demektir ya? O zaman Barcelona’da Xavi ve Messi, Real’de Kaka ve Ronaldo, Manchester’da Rooney ve Giggs, Chelsea’de Drogba ve Lampard olmasa yenilmeyecek takım değiller. Önce kendisinin de dediği gibi Gervinho’lu, Frau’lu Lille’i düşünsün Uğur ama o güne kadar da boş durmasın.

Yatsın kalksın dua etsin maç öncesi Alex’in oynamasına engel bir durum olmasın…

“Lille’i geçersek, Liverpool kolay…” için 6 yorum

  1. Roberto Carlos gitti ya, gundemde kaliyimda belki beni oynatirlar 🙂

  2. Ben Buna Daha çok güldüm 🙂 ne mantıkla söylenmiştir anlamadım o maçlar seni uğur boral yaptı sonuçta..

    ‘Keşke şu Sevilla maçlarını hiç oynamasaydım.’ diyecek hale geldim..uğur boral

  3. sen ilk önce kndi takımında oynada sonra torres ile gerrard’ı kenara alırsın..

Yorumlar kapatıldı.