Gary Neville bırakıyor

Kariyerine stoper olarak başlayan ancak kısa boyu nedeniyle zaman içinde Sir Alex Ferguson tarafından sağ beke monte edilen 34 yaşındaki Gary Neville’in sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ve Manchester United’dan yeni bir teklif yok. Takımın diğer veteranları Scholes ve Giggs‘e yeni sözleşme öneren United, Neville’a önermeyerek sessiz şekilde sen artık bırak bu işi demiş.

18 yıllık Manchester kariyerinde 583 defa kırmızı şeytanların formasını giyen Neville, 7 Premier League, 3 FA Cup, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Kıtalararası kupa ve 1 İngiltere Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Isınamadığım, bir türlü sevemediğim oyunculardan biridir Gary Neville. Kardeşi Phil Neville her zaman daha sempatik gelmiştir. Hatta Phil Gary’den daha iyi ve çok yönlü bir futbolcu olmasına rağmen Manchester’dan neden gönderilmiştir hiç bir zaman anlayamamışımdır. Ama Gary Neville’ın Manchester için bir efsane olduğunu kabul etmemek de ayıp olur. Son dönemlerde özellikle dizinden yaşadığı sakatlıklar olmasa 2-3 sene daha kadroda yer bulabilirdi.

Tahminim ilerki dönemde Sir Alex Ferguson’un teknik ekibinde yer bulabileceği. Sir pek sever Gary’i…

“Gary Neville bırakıyor” için 2 yorum

  1. bizde olsa tv tv dolaşıp, manchester bana vefasızlık yaptı derdi. oyuncular hocaya saygı duymuyor derdi

Yorumlar kapatıldı.