Bi’ işiniz düzgün olsa şaşarım zaten

Newcastle kulübünden resmi açıklama;

“Basında çıkan Geremi’nin Ankaragücü’ne transfer olduğu haberlerine istinaden belitmek isteriz ki Geremi’yle ilgilenen bir kaç kulüp var ancak Geremi’nin takımdan ayrılması şu anda oldukça uzak bir ihtimal. Futbolcumuz Geremi Afrika Uluslar Kupasında mücadele etmek için Kamerun Milli takım kampında bulunuyor.”

Afrika’ya giderken Ankaragücü kongresi üzerinden aktarma yaptı heralde Geremi…

“Bi’ işiniz düzgün olsa şaşarım zaten” için 5 yorum

  1. ya Koko, onu fln bırakta cimbom-ricardo costa olayı nedir_??? war mı bi bilgiinnnn??

  2. Komedinin devamıda burada
    http://www.neguzelhaber.com/haber/spor/ankaragucu%27nde-geremi-saskinligi.ngh
    Büyük şaşkınlık

    Ankaragücü tarafından transfer edilen ve basın önünde imza attırılan oyuncunun, Newcastle United’da oynayan Kamerunlu orta saha oyuncusu Geremi olmadığı anlaşıldı. Geremi olarak tanıtılan oyuncunun İstanbul’da sokaklarda saat satan Obujubu Mijemba adında bir genç olduğu ortaya çıkınca Ankara’da büyük bir şaşkınlık yaşandı.

    Geremi’ye çok benziyor

    İstanbul’da halı saha maçı esnasında Geremi’ye benzerliği menajerler tarafından farkedilen Obujubu Mijemba’nın inanılmaz bir operasyonla Ankaragücü’ne pazarlandığı öğrenildi. Durum anlaşılmasın diye Belgrad ormanında bir süre kondisyon yüklemesi de yapılan Mijemba, teklifi eski günleri özlediği için kabul ettiğini açıkladı. Mijemba, daha önce Gençlerbirliği’nde de Geremi olarak oynadığını iddia ediyor. “Daha önce gerçek Geremi bu kadar ünlü değildi, boş bulunduk galiba. Yerler diye bekliyorduk, ama hayat işte, her istediğiniz olmuyor” diyen Obujubu Mijemba’nın bir hayli üzgün olduğu gözlendi.

    Melih Gökçek çok kızdı

    Oğlunun böyle acemice bir işe bulaşmasına bir hayli kızan Melih Gökçek, hem kendisinin hem de oğlunun oy kaybetmesini engellemek için seferber oldu. “Bana 15 dakika versinler bunu Geremi olduğuna, Geremi’yi de Geremi olmadığına ikna edeyim” diyen Gökçek’in bu isteğine ne cevap verileceği merak konusu.
    http://www.neguzelhaber.com/haber/spor/ankaragucu%27nde-geremi-saskinligi.ngh

  3. E bu resim ne ? Vassel’in vücuda Geremi’nin kafasını mı koymuşlar ? Yahu hakikaten şov bu adamlar :))

  4. bu ne demek lan???

    “Bana 15 dakika versinler bunu Geremi olduğuna, Geremi’yi de Geremi olmadığına ikna edeyim”

  5. bu verilen site (neguzelhaber)dalga geçme sitesi ciddiye alınmaması lazım 🙂

Yorumlar kapatıldı.