Önder Turacı roket

Fenerbahçe Önder Turacı’ya tekmeyi bastı. Yolu açık olsun. GS’ye gider mi?

“Önder Turacı roket” için 13 yorum

  1. @sulotas, önder turacı’ya verilen parayı sana verseler sn bile takımını değiştirirsin…

  2. @muzo b; önder turacı filan olmaz. sezon sonu sözleşmesi biten ali turan’la bugün yarın imza atılıyor. galatasaray şuan istiyor ama kayseri bırakmak istemiyor. bedavaya gideceğine şimdi verin para kazanın diye kayseri ikna edilmeye çalışılıyor. hatta resmi açıklamayı bugün bekliyordum ama ses çıkmadı.
    şu an başka pozisyonlara başka oyuncularla da görüşmeler var ama konuşturmuyorlar…

  3. @Koko

    Bitti Ali Turan camiamıza hayırlı olsun 🙂 Önder de fena adam değil, şahsen isterdim takımımda. Fenerbahçe kullanabilseydi aslında müthiş bir oyuncu. Ancak hiç faydalanmadı ve köreldi adam. Fenerbahçe bu tarz adamları ne yazık ki harcıyor. Önder sadece bunun bir örneği, daha çok var. Bu konuda biraz kötü Fenerbahçe. Real Madrid’e benzetebiliriz bu açıdan. Bence büyük kayıp eldeki adamdan faydalanmayıp oradan buradan adam bakmak. Şimdi Önder gitti kim kaldı stoperde ? Ha yine 7-8 milyon verip alır Fener ama bu doğru değil.

  4. Sağ bek olarak kabulumuzdur ama lütfen bir tane daha vasat Türk stoper almıyalım zaten elimizde 4 tane var

  5. Yanilmiyorsam bu arkadas zamaninda Fenerbahce’yi bize tercih etmisti. Hatta yanilmiyorsam bizzat Ozhan Canaydin ailesinin evine gitmis, babasi ile gorusmus ve bir soz almisti. Ama sonra noldu? Her zamanki gibi, komsunun ogluna yeni alinan oyuncagi kiskanmaktan neredeyse olecek cocuklar gibi araya karsi yakanin hicbir zaman buyuyemeyecek cocuklari girdi ve uzerine daha fazla para verip ‘Para konusur!’ diyerek satin(!) aldilar Turaci’yi. Eger Galatasaray Spor Kulubunde karakter diye bir ozellik varsa lutfen uzak dursun; Sabri ile Gokhan Zan ile Ugur Ucar ile lig sonuncusu olmaya raziyim ben.

  6. @sulotas para konusur olayini bu kadar ezik dile getirmenden ne anlamaliyim acaba? karsi yakanin bilmemne cocuklari falan filan… geciniz bu isleri artik lutfen.

    futbol dunyasinda para konusuyor artik sen de cok iyi biliyorsun.

  7. @sulotas, “Sabri ile Gokhan Zan ile Ugur Ucar ile lig sonuncusu olmaya raziyim ben.” derken bu adamları karakterliliklerini mi esas alıp yazdın ? öyleyse eğer bilardo alkışları sana gelsin….şık şık şık…

  8. @ Y_O_I
    sen nie millete sataşıosun da adam gibi yorumunu yapmıosunki !!
    buraya yorum yapan bi sürü kişi arkadaş.biz şimdi senin hakkında burda saydırsak dalga geçsek hoş olur mu?
    hem yaptığın yorumu bi daha düşün istersen çunku çok komik.ne demek “bizim eskiler” ???
    o saydıklarından hangisi fenerbahçenin alt yapısından yetişti? ama diiceksin şimdi “futbolda para konusur biz onları SATIN ALDIK.” bu mantıkla düşünürsen haklısın Y_O_I _l _U kardeşim…

  9. servet bence vasatın üstünde..ama dört dörtlük oynamamasının nedeni yanında oynayan adamın bi türlü belli olmaması.
    defansın göbeğinde oynadığı için diğer defansın göbeğindeki adamla cok ii anlaşması lazım..koordineli olmaları lazım..ama malesef gökan zan ı aldıımız için bu mümkün olamadı.onun yerine adam gibi sağlam bi yabancı alsaydık servet şu anki performansının çokçok üstünde olurdu.
    neden gökhan zana bagladı derseniz de adama kılım ..beşiktaştaykende sevmiodum,geldiği gün kahroldum…
    sporcu diil çnk.. bence profesyonel olarak futbol oynaması doğru diil bu adamın..hem kendini harap edio sakatlanarak, hem de oynadığı takımı zor durumda bırakıo..
    servet ın yanında sezon basından beri gökhan- emre aşık- emre güngör- hakan balta- mehmet topal oynadı
    5 farklı futbolcu… forvet hattında olsa cok fazla sıkıntı cekmezsin bi şekilde atarsın .. ama defansta olunca böle bi durum zorlandı tabi servet de.. yanındaki adamın atıcağı adımları yağıcağı hamleleri ezbere bilmesi gerekir hiç hata yapmaması için..

  10. @sulotas

    ahh be sulocan yada solucan,tipik gese mantığı hakim sende..Para konuşur tabi futbolda.Ayrıca bizim eskiler ( Nobre,Rüştü,Servet,Emre Aşık, ) hala piyasada ise bu bizim kalitimizi ortaya koyar hacıosman..

  11. @Y_O_I; bir galatasaraylı olarak bende solutas’la aynı fikirde olmasam da burada herkes fikrini söylüyor. sen de söyle ancak kelimelerini güzel seç lütfen. solucanmış, geseymiş hoş olmuyor…

  12. Önder’in Galatasaray’a gelmesini istemem. 3-4 sene öncesinde başarılı maçları vardı, ama son 2, 2.5 senedir Önder çok kötü oynuyor, performansı sürekli olarak düşüyor ve buna mental problemler de eklendi..

    artı olarak ilk yorumda yazılan vasat stoper yorumu çok doğrudur. Servet dahil olmak üzere Türk stoperlerimiz vasat ve bu olay defans kurgumuzu çok bozuyor. Kaliteli bir yabancı alınması taraftarıyım bu bölgeye..

  13. Saçma bir arkadaşla karşı karşıya kaldık anlaşılan. Fenerbahçe’nin kalitesi zaten tartışılmaz da, senin kaliten hakkında ciddi şüphelerim var.

Yorumlar kapatıldı.