Caner Erkin

Dün bütün gün kendi kendime bu soğukta, o saatte maça gitsem mi gitmesem mi diye papatya falı açtım. Son karar gitmekti. Bu kararda maçı TRT’nin yayınlıyor olmasının, çamur gibi görüntünün ve ruhsuz anlatımın da payı büyüktü.

Bir lig maçı heyecanından çok uzak bir Galatasaray-Trabzonspor maçıydı. Trabzon ideal kadrosuyla sahada olsa da Galatasaray yabancısız ve forma şansı bulamayan isimler ağırlıklı bir kadroyla sahadaydı. Maç Galatasaray’ın 2-1’lik hakedilmiş üstünlüğüyle sona erdi. Forma şansını iyi değerlendirenler de oldu değerlendiremeyenler de… En değerlendiremeyen yine Aydın diye hiç başlamayacağım, geçen hafta söyleyeceğimi söyledim ama bu çocuğu hala savunanlar var onu da hiç anlamış değilim.

Benim için maçın en güzel olayı Caner Erkin’in performansıydı. Transfer edildiği zaman da söylemiştik; “bu adam bek değil açık” diye. Dün akşam sol açıkta oynadığı futbolla kendisi de bas bas bağırdı “ben bek değilim açığım” diye… Topu sürmesi, ilk dokunuşları, terse attığı uzun toplar ve zekası gerçekten büyük keyif verdi bana. “İyi ki gelmişim de Caner’i alkışlıyorum” dedim kendi kendime. Hataları yok muydu? Elbette vardı ama daha çok genç ve kendini geliştirebilmesi için hem önünde uzun bir zaman hem de başında doğru adamlar var. Attığı gole de ayrı bir sevindim. Performansının yanında başka bir artı daha oldu.

Arda Kaptan’a da ayrı bir parantez açmamak ayıp olur. Dün akşam tam bir liderdi. Sahada basmadık yer bırakmadı. Caner’e attırdığı goldeki ortası pası adrese teslimdi. Kendi attığı goldeki tıklaması da çok klastı. Aynen devam, ikinci devre formda bir Arda’ya çok ihtiyacımız var.

Trabzon içinse en güzelini dün akşam twitter’dan dostum Tanjue söyledi; “Trabzonspor’un büyüklüğü kağıt üstündedir artık.(nokta)”

“Caner Erkin” için 3 yorum

  1. farkında olan var mı. caner KAMP çadırını kurmuş:d:D:d:D:d:D

  2. dün son dakkalarda oyuna giren hemşerim u-17 milli takım oyuncusu berkini tebrik ederim umarım bir kaç yıl sonra seni o forma altında daha çok izleme şansı buluruz….

Yorumlar kapatıldı.