Galatasaray forma tasarımları blogu

Galatasarayformalari.blogspot.com yazarı Selocan çok güzel bir proje başlatıyor ve Galatasaray için forma tasarlayan herkesi yeni açtığı bloga davet ediyor. Detayları aynen kendi açıklamasıyla yayınlıyorum. Umarım bu güzel projeyle iyi çalışmalar ortaya çıkar ve kulübün ilgisini çeker.

Galatasaray’ımız için forma tasarlayan herkesi yeni açtığımız blogumuza davet ediyoruz. Önümüzdeki sezon için kafasında Galatasaray’ımıza uygun forma tasarımları olanlar, kendi hazırladıkları tasarımları bize gönderiyorlar, biz de onları her hafta yeni blogumuzda sergiliyoruz. Kim bilir belki blogu kulüp takip eder ve sizden ilham alır, gelecek sezon sizin formanız futbolcularımızın üzerinde olur.

Ayrıca her hafta seçeceğimiz bir formanın tanıtımı, ana blogumuz olan GALATASARAY FORMALARI blogunda yayınlanacaktır. Haziran ayı sonunda, gönderilen bütün formalar arasından belirlediğimiz 4 adet tasarım finale kalacak ve açacağımız anket sonunda sizin oylarınızla birinci belirlenecek. Kazanan tasarımcıya, göğsünde 17 MAY 2000 UEFA FINAL yazan 2000 senesine ait beyaz formamızı hediye edeceğiz.
Blog sadece Pazartesi günleri güncellenecek, daha sonraki günlerde tasarımlarınızı bize ulaştırıp bir sonraki Pazartesi yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Tasarımları yayınlayabilmemiz için belirlediğimiz şartlarımız var. Bu şartları blogun sağ kolonunda görebilirsiniz. Ayrıca buradan da hatırlatalım; Sadece mail yolu ile bize ulaşan tasarımlarınızı yayınlayacağız, yorum kısmına bırakılan tasarımlarınız yayınlanmayacak. Karışıklığa karşı böyle bir önlem aldık. Bu sebeple yeni bir mail adresimiz de var. Bu adrese gönderdiğiniz ve şartları sağlayan bütün tasarımlar her Pazartesi güncellenerek blogda yerini alacak, tasarımı yapan kişinin adı ile birlikte…
Amacımız bir çok tasarımcıyı tek bir çatı altına toplayıp, meraklıların ve kulübün ilgisini çekebileceği yüzlerce tasarımı sizlerle buluşturmak.
Blogu takip eden tasarımcıları yeni blogumuza davet ediyoruz. Ayrıca blogu takip eden ve tasarım yapan tanıdıkları olanlardan da haber salmalarını rica ediyoruz.
Bu arada art niyetli olanlar için belirtelim; Bu blog bize hiçbir maddi kazanç sağlamayacak. Amacımız amatör tasarımcıların çok iyi işler yaptıklarını gösterip, birilerinin dikkatini çekmeyi sağlamak. Bu iş bizim hobimiz. Bizim tasarımlarımız olursa ileride, yarışmada değerlendirilmeyecekler. Sadece sizlerin tasarımları bizi ilgilendiriyor.

HAZİRAN AYI SONUNDA KAZANAN TASARIMCI BÜYÜK ÖDÜL OLAN UEFA FINAL FORMASINI KAPACAK