Barcelona THY ile ilk uçuşunu yaptı

Türk Hava Yolları ile Barcelona arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından Barcelona Türk Hava Yolları ile ilk yolculuğunu dün akşam yaptı. Dünya Kulüpler Şampiyonası için Abu Dhabi‘ye giden Barcelona İstanbul aktarmalı olarak Türk Hava Yolları ile uçtu.

Sponsorluk anlaşmasının detaylarına gelecek olursak; Türk Hava Yolları Barcelona’nın Şampiyonlar Ligi deplasman maçları ve yurt dışı kamplarının resmi uçuş tedarikçisi olarak 3 sene için toplam 9 milyon euro ödeyecek.

Türk Hava Yolları için dünyanın şu andaki en başarılı kulübüyle böyle bir anlaşma imzalamak önemli bir başarı. Barcelona için ise sıradan olsa gerek. 3 sene için 9 milyon euro alacaklar THY’den, adamlar Messi‘ye senede 13 milyon civarı ödüyor…

“Barcelona THY ile ilk uçuşunu yaptı” için 9 yorum

  1. Bu arada şu ufk detayı da ben paylaşayım:

    Barcelona malumunuz formasına bile reklam almayan enteresan klüptür. THY Barcelona’nın 5. sponsoru oldu. Diğerleri 2 Katalan markası, Nike ve Audi idi. Bu şekil bakınca başarının büyüklüğü daha da ortaya çıkıyor. THY için çok isabetli bir hareket olmuş bence.

  2. matthias chevalier xD çok güldüm benziyor ayhan akmana ama alakası yok 😀 ne işi var orda 😀 ..

    Puyol’un resim manyak xD ..

    hee bi’şey soracağım forma reklamı olarak mı THY ismi geçiyor yoksa ??

  3. @ömer şen; forma reklamı olarak THY geçmiyor. barcelona kutsal formasına asla sponsor almaz, unicef’i de hayır olsun diye aldılar;)

  4. Ya o kutsal formadaki Nike logosu? 🙂 Ondan para kazanmıyorlar mı? 🙂

Yorumlar kapatıldı.