Manchester’ın kazanamayacağını sanıyorum

Mustafa hoca dünkü basın toplantısında aynen böyle dedi. Hoca seviyor bu tip kehanetleri. Ne yalan söyleyeyim tutturma oranı da oldukça yüksek. Ayrıca dün söylediği “Manchester’ın nasıl bir takım olduğunu biliyoruz, ama kazanamayacağını sanıyorum” cümlesine ben de katılıyorum.

Manchester’ın Wolfsburg maçı için açıklanan 19 kişilik kadrosu şöyle; Tomasz Kuszczak, Ben Foster, Patrice Evra, Oliver Gill, Gabriel Obertan, Magnus Eikrem, Paul Scholes, Darron Gibson, Antonio Valencia, Michael Carrick, Matty James, Darren Fletcher, Ji-sung Park, Anderson, Cameron Stewart, Nani, Oliver Norwood, Michael Owen ve Danny Welbeck.

Fark ettiniz mi bilmiyorum ama stoperde oynayacak bir tane tecrübeli oyuncu yok. Wolfsburg’un Dzeko’lu, Grafite’li ve Misimovic’li hücum gücünü de bilmeyen yok. Manchester genç yetenekleriyle gol bulsa bile tecrübesiz isimler yüzünden gol de yiyecektir. En azından benim tahminim ve temennim bu şekilde.

Gelelim işin Beşiktaş kısmına. Manchester kazanamadı diyelim ama Beşiktaş’ın kazanması lazım. Rakip CSKA özellikle Leonid Slutsky’in takımın başına gelmesiyle daha inançlı top oynamaya başladı. Krasic, Dzagoev ve Necid en çok dikkat edilmesi gereken isimler. Gol yollarında pek sıkıntı çekmiyorlar ancak defansları da gol yeme konusunda bir o kadar sıkıntılı.

Beşiktaş’ın bugün sahaya nasıl bir 11 ile çıkacağı, kimin hangi pozisyonda oynayacağı, bunların hepsi hikaye… Kim o formayı giyerse giysin, 1. dakikadan 90. dakikaya kadar taraftarla bütün olup CSKA’yı İnönü’den çıkarmaması lazım. Manchester’da alınan galibiyetin daha da anlam kazanması için, Şubat ayında Avrupa’da 3 büyüklerle yola devam etmek için bu akşam hepimiz siyah beyazız…

“Manchester’ın kazanamayacağını sanıyorum” için 2 yorum

  1. stoperler muhtemelen carrick ve fletcher olacak. belki oliver gill. sağ bek park veya gibson. wolfsburg rahat bir galibiyet alır muhtemelen.

  2. acikcasi hani besiktasli oldugumdan inancim oldugu icin degil ama sanki disaridan baktigimda da wolfsburgun puan alacagini dusunuyorum manchesterdan..herseyden once kendileri icin almaları lazim sonuc olarak cska berabere kalıp onlar yenilse sampiyonlar ligi yalan oluyor adamlar icin..isin besiktas kismina gelirsek koko sen biliyosun otuz kere soyledim artık bu hafta besiktas ta diyarbakırı yener o kadar essek degillerdir heralde liderlik icin diye ve takim yanılttı beni..su an korktugum sey aynı sey, bu mac icin de diyordum essek degillerse artik cskayi inonuden cikarmazlar canlarini dislerine takarlar ama cskayi yenerler diye ama iste bu son diyarbakir maci biraz canimi sikmadi degil..herseyden once diyarbakir macindaki nihatli yusuflu kadro cikarsa bu aksam cskanin onunde isimizin cok zor olacagini dusunuyorum..umarim hersey su an hesapladigimiz gibi olur da su uefa dusler sahnesini bir de biz goruruz 🙂

Yorumlar kapatıldı.