Size de iyi bayramlar beyler!

Sezon başından beri sabretmek lazım diyoruz ama her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz. Rijkaard ve Neeskens gibi 2 önemli futbol adamını eleştirmek ve sorgulamak bize düşmez diyoruz ama Galatasaray takımını sahaya santraforsuz çıkarmak nasıl bir anlayıştır ben çözebilmiş değilim. Baros sakat çok arıyoruz tamam ama o yoksa iyi de olsa kötü de olsa Nonda banko oynayacak başka alternatif yok! Bursaspor’un neredeyse 1.90’lık iki tane stoperi var onların arasında santrafor Arda oynamaya çalışıyor. Olacak gibi değil…

3’lü orta sahada Barış ve Topal bütün maç hiç birşey yapmıyor, yenik duruma düşüyorsun ama biri 70’e diğeri ise 82’ye kadar hala oyundalar. Topu alıp bireysel yetenekleriyle bir şeyler yapabilecek, patlama gücü en yüksek oyuncumuz Keita, takım 1-0 gerideyken oyundan alınıyor. 82’de hangi akla hizmetse bugüne kadar hayrını uzaktan yakından görmediğimiz Aydın oyuna giriyor. Çıldırmaya birebir!

Milli takım defans hattı denen Galatasaray’ın geri 4’lüsü zaten evlere şenlik. Balta’nın serbest düşüşü dibe vurmuş durumda. Oyuna hiç konsantre değil. Bu sezon herkesin çok iyi dediği ama benim hiç bir zaman katılmadığım ve katılmayacağım Sabri’yi de gördük. Devamlı yerini kaybediyor, saçma sapan top kayıpları yapıyor. Zan ise rezillik. Ne rakibi bozmak için hamle yapıyor ne de başka bir şey. Refakatçı gibi dolanıyor sahada. Servet savunmada ayakta kalmaya çalışan tek isim ama onun da topu alıp ileri çıkma sevdasından illallah geldi artık.

Bayramın ilk günü ağzımızın tadı kaçtı. Mücadele etsek, pozisyona girsek, biraz olsun maçı istek içim yanmayacak, bu kadar sinirlenmeyeceğim ama kurbanlık koyun gibi bakalım Bursa ne zaman golü bulacak, bulduktan sonra kaçlık yapacak diye beklemek koyuyor adama.

“Size de iyi bayramlar beyler!” için 7 yorum

  1. Var ya ne super oldu:) tamam anladik fenerli ve gsli 2 kardesin sitesisiniz, Besiktasim Manchester’i yendi 1 satir bile yazmadiniz(skoru bile vermezsiniz) sonra bursa-gs macina nameler duzersiniz. Fanatik’in fb gazeteciliginden bi farkiniz yok. Ben sahsen sitenizi severek takip ediyorum. Ama Turkiye takimlari arasinda ayrim yapmamanizi tavsiye ediyorum. neyse iyi yayinlar ve gecmis olsun:)

  2. @sedat yılmaz; biz bir haber sitesi değiliz bloguz. her gün gelişen spor olaylarını eksiksiz siteye taşımak gibi bir durumumuz da yok. neleri takip edebildiysek, neler ilgimizi çektiyse vaktimiz el verdiğince onlar hakkında yazıyoruz. beşiktaş maçını ikimiz de izlemedik ertesi gün de ikimiz de bilgisayar başında vakit geçirmedik. ee bu durumda izlemediğimiz bir maçın üzerine kulaktan dolma rüştü performansıyla geç bir yazı yazmanın bir anlamı yoktur diye düşündük.

  3. Analiz Mütis katiliyorum

    bayrami zehir etdiller ama böyle olacagi belliydi gecen seneden kalma takimi temizleme bu sene devam eder hic yokdansa gökhan zan hakan balta sabri ayhan nonda linde bunlar takimda kaldikca daha cok basimiz agrir

    bu sercani napip edip almamiz lazim böyle yetenekli böyle mütis bir oyuncu yok türkiyede
    bonservisi neyse ne alinmali daha üstelik 19 yasinda barosun yapdi deparlari yorulmak bilmeyen energisi top sürmesi cok begendim

  4. Bi kere şu beşiktaşlı arkadaş spor haber siteleri ile blog arasındaki farkı bi öğrensin de geldsin.
    beşiktaş yorumları okumak istiyorsan beşiktaşlı sporsever arkadaşların yazdığı blogları da takip ediversin. Oralarda da doğal olarak beşiktaş ağırlıklı yazılıyor..

    Maça gelirsek..

    Maalesef cacık olmaz diyeceğim..
    Arda dışında futbolu bilen tek bir yerli oyuncumuz yok.. Acı ama gerçek budur.
    4-3-3 oynayacaksın.. Winger back olarak Sabri-Balta koyuyorsun..

    Elano’nun Kewell’ın şapkadan tavşan çıkartacak hali yok ya..

    Servet paşa kendini Messi sanıp forvet oyuncularının yapması gerekenleri yapmaya kalkar.. Sonra maç sonrası “forvetler de defans yapsın haaaa” diye bıdı bıdı konuşur..
    Yerli oyuncular yetersiz.. Yeterli olabilecek zaten 2 adam var ikiside galatasaraylı oldukları halde fenerde oynuyorlar..

    Barış-Sarp-Topal-Servet-Zan-Sabri-Balta-Aydın..
    Bu adamların hepsi güya milli düzeyde oyuncular(!).. Hepsini toplasan asla bir kewell gibi top stop edemeyecekler ya da bir Elano gibi 40 metre pas atamayacaklar..

    Sonra millet Elano’ya lolo yapsın..

    Çok feci sinrliyim..

  5. Olayi bir tartismaya donusturmek istemiyorum, bu BLOGun gsli ve febeli iki kardese ait oldugunu bile bile cok kaliteli sunumlari oldugu icin surekli takip ediyorum, edecegim de-kendilerine tesekkuru borc bilirim. Ben sadece neden boyle onemli bir galibiyete yer vermediklerini ogrenmek istemistim-siz bir haber sitesisiniz nasil bu haberi es gecersiniz diye bir ifade de bulunmadim-. Blogtur onlarindir istediklerini koyarlar ee tabiikide bizlerde blogun takipcileri olarak isteklerimizi bildirebiliriz diye dusundum. Cevabin icin tesekkurler Koko B.. Iyi calismalar…

Yorumlar kapatıldı.